EEN STRALENDE ZOMER

De weerdeskundigen verwachten deze zomer een hittegolf, maar of de sterrendeskundigen het daarmee eens zijn? Onze astrologe Elizabeth Teissier keek naar de lichtpuntjes in het duister van de nabije toekomst en trok de horoscoop voor de twaalf tekens van de dierenriem. Wordt het ons te heet onder de voeten of juist warm om het hart...?

Vertaling: Pascalle van Outheusden

RAM

21-03/31-03 Een prachtige zomer, waarin wensen in vervulling gaan. Dankzij Pluto's invloed bent u vastberaden en oefent u druk uit. U lijkt te krijgen wat uw hartje begeert. Een ontmoeting eind juni/begin juli krijgt in augustus een interessant vervolg. Begin september bent u ondernemend: u vindt oplossingen, weet van aanpakken en de rol van leider past u.

31-03/10-04 Uranus beschermt u, maar rond 7 en 23 augustus merkt u het meest van zijn invloed: uitdagende projecten dienen zich aan en u krijgt nieuwe ideeën. De eerste helft van augustus staat in het teken van uitgaan, uw kinderen en de liefde. U geniet en benut toevallige kansen. Na 15 september verdubbelt Mars uw energie. Kortom, een zomer van goud.

10-04/20-04 Uw zomer staat in het teken van liefde. Venus besluit in een vriendelijk teken te blijven, waardoor uw relatie nieuw leven wordt ingeblazen. Vanaf 15 augustus krijgt iets uit begin juli een liefderijk vervolg. Uw liefdesleven, artisticiteit en het plezier dat uw kinderen brengen, staan centraal. Half juli vormt een familieprobleem het enige wolkje.

STIER

20-04/30-04 Vooral als u van voor de 26ste bent, hebt u deze zomer de neiging u te goed te doen. Pas op voor valse schijn en uitdaging. Geniet van mooie momenten, maar laat u niet verblinden: niet alles wat blinkt is van goud. Vermijd in juli conflicten en pas op voor illusies. Als compensatie viert de liefde van half juli tot half augustus hoogtij.

30-04/10-05 U krijgt deze zomer te maken met het onverwachte, waardoor u nieuwe verantwoordelijkheden krijgt. Ondanks tegenslag moet u zich aan de nieuwe situatie aanpassen. Gebruik de eerste helft van juli om uw doel helder voor ogen te krijgen. Begin augustus komt alles in een stroomversnelling en neemt u een drastisch besluit. De stress neemt begin september af en u hervindt zich in een relatie.

10-05/21-05 Huis en haard staan deze zomer centraal. Tot half juli en in september gaat u helemaal op in de vreugde van uw gezin of familie. U verfraait uw woning en opent deuren voor uw naasten. Rond 24 augustus kunt kunt u problemen verwachten. U raakt verwikkeld in een conflict met uw geliefde of familielid. Gebruik uw diplomatie om de gemoederen te sussen.

TWEELINGEN

21-05/01-06 Een groot deel van deze zomer wordt uw liefdesrelatie gekenmerkt door spanning. De veranderingen op uw werk zijn hier mede debet aan. Desalniettemin staat uw relatie wel op springen. Probeer uw angsten te onderdrukken en luister naar Mercurius die u tot 20 augustus helpt een opening voor een gesprek te vinden. Begin september wordt explosief: wees tolerant, dan schijnt eind september de Zon weer op uw liefdesrelatie.

01-06/11-06 Uranus maakt uw zomer harmonieus. Als u naar het buitenland gaat, beleeft u een gepassioneerde romance. Vooral de eerste helft van augustus is ideaal voor ontmoetingen. Onder invloed van de Zon ontwaakt de schrijver die in ieder van u zit en neemt u met verve de veer ter hand. De tweede helft van september belooft fantastisch te worden. Dit is hét moment om u te verbinden.

11-06/21-06 Tot 15 juli en vanaf 15 augustus geniet u intens van de zomer en staat uw sociale leven centraal. U hebt vele luchtige ontmoetingen, waarin verleiding en de flirt een belangrijke plaats innemen. Meer dan normaal gaat u ongedwongen gesprekken aan. Niemand kan om uw charme en vlotte babbel heen. De tweede helft van augustus brengt geluk.

KREEFT

21-06/01-07 Jupiter staat deze zomer achter uw vriendschappen en zaken. Daarbij geniet u van welvaart en het geluk lacht u in juli en augustus toe. Juli wordt dynamisch: u gaat uitdaging niet uit de weg. Van half juli tot half augustus straalt Venus op uw liefdesleven, maar eind september brengt de Zon u een familieprobleem of zorgen omtrent uw woonsituatie.

01-07/12-07 Saturnus zorgt deze zomer dat uw initiatieven van de grond komen en dat uw relaties intiemer worden. Rond uw verjaardag krijgt u erkenning. De eerste helft van augustus bent u doeltreffend en lost u problemen meesterlijk op. Een romance kan uitgroeien tot een duurzame relatie. De tweede helft van september nodigt uit tot onderhandelen.

12-07/22-07 U kunt deze zomer gebruiken om weer tot uzelf te komen. De sterren zullen u nauwelijks storen en gunnen u bewegingsvrijheid. Rond uw verjaardag staat u in het middelpunt. Met dit nieuwe zonnejaar is de tijd aangebroken om beslissingen te nemen: reken op de tweede helft van augustus, want dan bent u in absolute topvorm. Sport, actie en het nemen van initiatieven staan centraal.

LEEUW

22-07/02-08 Uw aanpassingsvermogen wordt deze zomer op de proef gesteld. Vooral in juli en in mindere mate augustus hebt u moeite de zaken helder te zien. U ervaart dit als beklemmend en wil de stress ontvluchten. Het is pas in september dat de lucht weer opklaart. Wat betreft de liefde hoeft u nergens op te rekenen; romantiek is deze zomer ver te zoeken.

02-08/12-08 Radicale veranderingen en tegenslag staan deze zomer centraal. In juli moet u overhaaste beslissingen nemen en alle zeilen bijzetten. Een nieuwe situatie (breuk?) moet u begin augustus de baas worden, wat de nodige stress veroorzaakt. Vanaf 15 augustus neemt de spanning af, maar pas half september hebt u uw emoties onder controle.

12-08/23-08 U bent deze zomer de lieveling van Venus. Tot half juli biedt zij u kansen in de liefde, die vanaf half augustus uit kunnen bloeien tot iets moois. Wel zult u met rivaliteit te maken krijgen en er zijn ups en downs, zoals dat hoort bij een hartstochtelijke romance! In september keert de serene rust terug en kunt u genieten van het leven.

MAAGD

23-08/02-09 Als u van voor de 29ste bent, vervult Jupiter uw zomer met vreugde en neemt u in juli juiste beslissingen. In de liefde gaan wensen tussen half juli en half augustus in vervulling; uw werk wordt eind augustus een succes. Pluto wil dat de maagden van na de 28ste hun zekerheden veiligstellen. Voor u allen staan begin september huiselijke spanningen centraal.

02-09/12-09 Saturnus plaatst u deze zomer op de voorgrond. De eerste helft van juli kiest u voor het buitenland of iets cultureels. Begin augustus bent u in topvorm en helpt u een dierbare in nood. De tijd rond uw verjaardag is versterkend, maar eind september moet u uw energie niet verspillen! Wat de liefde betreft, moet u maar niet te veel verwachten.

12-09/23-09 U wacht een rustige zomer. U lijkt zich niets aan te trekken van de gespannen sterrenconjunctuur die overheerst. Half juli worden vriendschappen hechter. Uw sociale leven en een romance vol passie staan de tweede helft van augustus centraal. Rond uw verjaardag krijgt u alle bewegingsvrijheid om goed aan het nieuwe zonnejaar te beginnen.

WEEGSCHAAL

23-09/03-10 Pluto fleurt uw zomer op: u raakt gepassioneerd door degenen die u omringen en u bent weer fascinerend voor hen. Tot 20 augustus bieden gesprekken met vrienden mogelijkheden. Een ontmoeting in juli kan tot iets moois uitgroeien. Begin september neemt u gewaagde beslissingen, niemand kan u stoppen. Rond uw verjaardag zit u vol goede voornemens.

03-10/13-10 Het onverwachte in de vorm van ontmoetingen en avontuurtjes staat deze zomer centraal. Een kind kan invloed hebben op uw liefdesleven. Begin augustus is ideaal om met een vriend(in) een project op te zetten. Een kennismaking met een derde kan u in de zevende hemel doen belanden... Profiteer van eind september, u bent doortastend en duidelijk.

13-10/23-10 Venus laat deze zomer liefderijke stralen op u neer. U komt niets tekort, leeft in een gemoedelijke sfeer en zit met uw omgeving op één lijn. Tot 15 juli begunstigt zij uw vriendschappen en wordt de band met uw dierbaren hechter. Liefdesrelaties die zich in de eerste helft van juli ontpoppen, hebben een grote kans van slagen.

SCHORPIOEN

23-10/02-11 Uw partner lijkt deze zomer de oorzaak van al uw problemen. Juli wordt gekenmerkt door stress en daarbij zorgen financiële misverstanden tot 20 augustus voor verwarring. De sterren stellen tussen half juli en half augustus een joker beschikbaar. Ware liefde of eeuwige vriendschap leidt naar de oplossing. Vanaf eind augustus klaart de lucht op.

02-11/12-11 Deze zomer kunt u in de eerste helft van juli uw positie verbeteren en neemt u een goed besluit. Begin augustus wordt u op de proef gesteld met desastreuze gevolgen. Een breuk met het verleden maakt het aanvaarden van de realiteit nog moeilijker. In september komt u wat tot uzelf en kunt u iets met een ander opbouwen, hoewel van echte stabiliteit geen sprake is.

12-11/22-11 Venus staat deze zomer niet aan uw zijde. Zij maakt u onvriendelijk en een slecht minnaar. Toch gaat u in de tweede helft van juli een fantastische tijd tegemoet; ideaal voor een vakantie! Eind augustus is het weer hommeles. De sfeer is gespannen en u bent prikkelbaar. Half september bent u op het werk succesvol, wat uw liefdesperikelen enigszins compenseert.

BOOGSCHUTTER

22-11/02-12 U wacht niet altijd een gemakkelijke, maar wel verrijkende zomer. Tot 20 augustus ontdekt u samen met Mercurius nieuwe horizonten. Van half juli tot half augustus ligt het in de liefde gecompliceerd en wacht u kritiek. Hierdoor voelt u zich op het eind augustus geremd, terwijl u begin september tot een drastisch besluit wordt gedwongen.

02-12/12-12 Uranus stimuleert u deze zomer, zodat u begin augustus en eind september originele ideeën ten uitvoer brengt. Wanneer u in augustus met vakantie gaat, hebt u gepassioneerde ontmoetingen. Begin september vertraagt uw motor enigszins, maar vanaf half september draait u weer op volle toeren. U durft te innoveren en hebt daar plezier in.

12-12/21-12 Deze zomer lacht Venus u toe. Alles om u heen is in harmonie, u bent verleidelijk en hebt een goed liefdesleven. Een ontmoeting vóór 15 juli krijgt na 15 augustus een liefdevol vervolg. Als u op reis gaat, gebeurt dat onder de beste voortekenen en een gebeurtenis krijgt een verrassende ontknoping. Half september wordt u met kleine zorgen geconfronteerd.

STEENBOK

21-12/01-01 U bent deze zomer het lievelingetje van de sterren. Ontdekking van een nieuwe liefde of completeren van een bestaande, vervult u met geluk. Jupiter maakt u enthousiast en succesvol. Tussen half juli en half augustus gaan wensen in vervulling. Eind juli zit u met uw (zaken)partner op één lijn. Eind september verzwakt uw enthousiasme tijdelijk.

01-01/11-01 Saturnus versterkt deze zomer uw liefdesleven en creativiteit. U zoekt zekerheid en overweegt een verbintenis. De eerste helft van juli voelt u zich geborgen en wordt uw relatie gekenmerkt door stabiliteit. Begin augustus gaat u uitdaging niet uit de weg en weet u precies wat u wilt. Als u het studentenleventje mist, dan kunt u dat in september weer oppakken.

11-01/20-01 U kunt deze zomer probleemloos uw weg vervolgen. De tweede helft van juli richt u zich totaal op uw geliefde, maar daardoor bent u wel afhankelijk. De tweede helft van augustus wordt dubbelzinnig: uw vriendschappen zijn harmonieus, maar een materiële kwestie doet verwijdering ontstaan. Uw mooiste periode wordt september, wanneer het culturele leven u in de ban heeft.

WATERMAN

20-01/30-01 Pluto biedt u deze zomer mogelijkheden, maar Jupiter en Neptunus proberen uw leventje te verstoren. In juli overheerst verwarring en dankzij Mars stijgt de spanning. Dit kan zich tot half augustus uiten in een minder goede verstandhouding met uw partner. De eerste helft van september bent u in vorm en gaat u doeltreffend te werk.

30-01/09-02 Deze zomer krijgt u met onzekerheid te maken. U moet zich aanpassen en verantwoording afleggen. De eerste helft van augustus wordt explosief: u staat lijnrecht tegenover uw geliefde wat kan leiden tot een breuk. Blijf verstandig, Mars maakt impulsiviteit en agressie in u los. In september hebt u alles weer onder controle en later die maand hebt u zakelijk ook geen klagen.

09-02/19-02 Venus maakt het u deze zomer niet makkelijk: u voelt zich tot half juli en vanaf half augustus ondergeschikt aan uw partner. Uw liefdesrelatie wordt in die perioden gekenmerkt door ruzie. In september lijkt alles koek en ei, maar juich niet te vroeg... U bent niet vóór oktober verlost van deze situatie. Probeer tot die tijd op uzelf te vertrouwen.

VISSEN

19-02/29-02 Jupiter belooft u een zomer van welvaart, ontwikkeling en communicatie. Toch ligt er ook tegenslag op uw pad. In juli trekt het avontuur en van half juli tot half augustus viert de liefde, mits u zich wat aanpast, hoogtij. Begin september bent u nerveus en oververmoeid. Degenen van na de 24ste krijgen het in de nazomer zwaar en kunnen door twijfel in een (liefdes)crisis belanden.

29-02/10-03 U bent deze zomer op zoek naar zekerheid: u verdiept uw relatie en creëert een veilige omgeving. De eerste helft van juli gaat u volledig op in uw geliefde, maar begin augustus bent u avontuurlijk. Begin september is ideaal voor een verbintenis met uw partner. De rest van de maand wordt stormachtig en gaat u minder doeltreffend te werk.

10-03/21-03 Tot uw genoegen staat uw zomer in het teken van de liefde en reizen. De tweede helft van juli schijnt de Zon op uw liefdesleven, uw creativiteit en uw kinderen. U bent de tweede helft van augustus in topvorm, ja, in optima forma! Half september ligt het accent zoals ieder jaar op uw geliefde, die u motiveert en leidt. Laat u (ver)leiden!Terug