&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> Terug
 

20-01/30-01 U kunt deze zomer profiteren van een ideale werking tussen Jupiter en Neptunus. Als idealist vindt u hierin een subtiele en onuitputtelijke voeding. Sommigen onder u maken op artistiek gebied furore. Jupiter belooft u inspiratie en een ontmoeting die een relatie nieuw leven inblaast. Of dit op amoureus gebied iets oplevert, blijft een verrassing.

30-01/09-02 Als u van voor de 4de bent, zijn uw relaties tussen 20 juli en eind september intens en creatief. Ideaal om te ondernemen, maar ook om emoties te delen. In september is hoop op elk gebied geoorloofd. Degenen van na de 5de veranderen hun leven; in augustus kondigt zich een ommekeer in de liefde aan. Half september hervindt u de rust enigszins, maar het blijft onrustig.

09-02/19-02 Eind juni krijgt u op materieel en sociaal gebied complicaties. U moet duidelijkheid scheppen en gas terugnemen wat betreft uw bestedingen. Tot eind juli drukt Saturnus u met uw neus op de feiten. Vanaf augustus klaart de lucht op, maar uw partner neemt een voorsprong op uw wensen. Zorg dat u kundig onderhandelt, anders wacht u later een terugslag.