&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> Terug
 

19-02/29-02 Eind juni is uw beste periode. De planeten geven u energieke verleidingskracht en beloven u welvaart en harmonie in de liefde. Jupiter zorgt in juli voor wanorde: wees zuinig met uw energie en probeer uw bestedingen te beperken. Als u zich onbezonnen ergens instort, dan krijgt u later de rekening gepresenteerd! Zorg dat u de laatste twee weken van augustus alles onder controle hebt.

29-02/10-03 Vanaf eind juni bent u in een goede vorm en tot eind juli kunt u goede zaken doen en hebt u interessante ontmoetingen. Vanaf half augustus pakken de snelle planeten uw troeven af en bent u afhankelijk van uw partner. De tweede helft van augustus is chaos troef voor degenen geboren voor de 4de. U komt voor een moeilijke keuze te staan. In september klaart de lucht weer op.

10-03/21-03 Eind juni zorgen Jupiter en Saturnus voor succes. Hét moment om te ondernemen, uw positie te versterken en aan uw toekomst te bouwen. Tot eind juli is alles mogelijk, ook in de liefde. In augustus kunt u op uw lauweren rusten: de planeten laten u in vrede. Luister begin september naar de wijze raad van uw partner, ook als u van uw eigen standpunt moet afwijken.