&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> Terug
 

20-04/30-04 Eind juni bent u in vorm en kunt u bergen werk verzetten. Vanaf 13 juli is chaos troef en in de liefde alles verspilde moeite; bouw vooral geen luchtkastelen. Begin augustus staat in het teken van misverstand, diefstal of verlies. Het einde van de maand is gunstig voor reizen. U geniet dan van lekker eten, pleziertjes, sport en spel.

30-04/10-05 Een zomer vol verrassingen. Uranus is vanaf juli weer van de partij en heeft een koersverandering voor u in petto; u stelt nieuwe eisen. Van eind juli tot september is het gunstig een andere richting in te slaan. Voor die tijd kunt u profiteren van de invloed van Mercurius en eind juni van de straling van Venus. De eerste helft van juli moedigt Mars u aan te ondernemen.

10-05/21-05 Tot eind juli staan overeenkomsten centraal. Ontmoetingen die tussen 10 en 31 juli plaatsvinden, zijn veelbelovend en duurzaam. Vanaf augustus geniet u van het heerlijk nietsdoen en innerlijke rust die u sinds mei ontbeerde. Venus laat haar stralen eind augustus over uw liefdesleven neer. In september komt de stress weer om de hoek kijken: probeer uw ritme te hervinden.