&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> Terug
 

21-12/01-01 Eind juni bent u geïrriteerd omdat u wordt geconfronteerd met een overheersende partner die al uw aandacht opeist. Juli leent zich uitstekend om u bezig te houden met uw lijn en gezondheid. In augustus voelt u zich lekker en vooral ontspannen; ideaal voor de liefde en om te reizen. September begint kleurloos, maar vanaf de 17de hebt u de stimulans weer gevonden.

01-01/11-01 Laat u deze zomer leiden, maar niet overmeesteren! U hebt de neiging uw energie te versnipperen en anderen een te grote plaats in uw leven te geven. U mag uw eigen belangen niet uit het oog te verliezen! De laatste twee weken van augustus leeft u in harmonie. U geniet en hebt aangename ontmoetingen. Half september maakt Venus de misantroop in u los.

11-01/20-01 De laatste dagen van juni kunt u nog profiteren van Jupiter om uw geluk te beproeven. Op alle fronten brengt hij u vreugde en succes. In juli neemt u een goede beslissing met betrekking tot uw partner. Sommigen onder u gaan samenwonen of trouwen. Liefde en reizen gaan in augustus perfect samen. Begin september is gunstig voor uw sociale leven.