&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> Terug
 

23-10/02-11 Sport en reizen staan eind juni centraal. Tussen half juli en half augustus kampt u dankzij Neptunus met een onverklaarbare onrust en uw onderscheidingsvermogen is slecht. Vermijd alles wat dit kan versterken en spring zuinig om met uw energie. De tweede week van augustus staat in het teken van vriendschap waar u positieve energie uithaalt.

02-11/12-11 Tot eind juli bent u enthousiast, doeltreffend en hartstochtelijk. Ga liever in augustus niet op reis, want dan kunnen onverwachte gebeurtenissen uw vakantie wel eens verpesten. Het is verstandig u in die periode aan de situatie aan te passen. Gelukkig eindigt uw zomer harmonieus. Vanaf half augustus verminderen de spanningen en kunt u rekenen op uw vrienden.

12-11/22-11 Jupiter legt in juni voor degenen geboren na de 18de het accent op de autoriteit van hun partner. Bij een conflict komt u niet als sterkste uit de bus. Voor u allen wordt juli uitstekend op het gebied van relaties. Augustus en begin september worden wat minder en zit u niet zo lekker in uw vel. Desondanks wordt eind augustus liefdevol.