&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> Terug
 

21-03/31-03 Het geluk is deze zomer met u. Vanaf juli biedt Jupiter u mooie kansen op ontmoetingen en geeft u verleidingskracht. Ook Neptunus verwent u, waardoor u openstaat voor het ideale en de poëzie. Alleen eind juni wordt wat minder; zelfs wanneer u al uw energie aanwendt, behaalt u maar een gemiddeld resultaat. Juli/augustus is de beste tijd om te reizen.

31-03/10-04 Als u voor de 5de bent geboren, verscherpt Pluto uw gevoel waardoor u zich hartstochtelijk richt op een nieuwe passie. Bent u van na de 4de dan wacht u op veranderingen. Uranus belooft u onverwachte verbeteringen. Ook kan een vriendschap omslaan in een intieme relatie. Voor allen geldt dat half augustus de beste tijd is om te reizen.

10-04/20-04 Dikke wolken pakken zich in juli samen; u bent niet in vorm en soms asociaal. De tweede helft van juli bent u snel geïrriteerd. Maar u kunt zich richten op augustus: de planeten vormen dan een gunstige context voor uw welvaart en relaties met dierbaren. In september bruist u van energie: pak de koe bij de hoorns, want men vertrouwt erop dat u uw reputatie als leider hoog houdt!