&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> Terug
 

23-08/02-09 De laatste dagen van juni hebt u een scherpe geest, een goed hart en energie te over. Daarna zult u op alle fronten alert moeten zijn. Jupiter zaait in juli onrust, met name op financieel gebied, maar ook in de liefde. In augustus lijkt alles in het honderd te lopen. Zorg dat u geordend te werk gaat en verstandig omgaat met uw geld.

02-09/12-09 Tot eind juli heerst harmonie en geniet u van hechte vriendschappen. U wordt aangemoedigd om in groepsverband te ondernemen. Tussen half augustus en begin september hebt u de troeven in handen. Alleen als u rond de 3de bent geboren, krijgt u rond uw verjaardag met spanningen te maken, waar u in 2001 de terugslag van krijgt. Let ook op uw gezondheid.

12-09/23-09 Fantastische perspectieven. Het geluk staat u in juni bij en Saturnus moedigt u aan om tot eind juli aan uw toekomst te werken. Sommigen lanceren een groots project, anderen worden beloond voor hun inzet. Eind augustus is dankzij Venus en Mercurius ideaal voor een romantisch reisje. Uw charme is onweerstaanbaar en u wordt gewaardeerd door uw humor en openheid.