&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> Terug
 

22-07/02-08 Neptunus' invloed is deprimerend en demotiverend. Anderzijds dankt u wel uw inspiratie aan hem. Jupiter helpt u samen met uw partner een antwoord op prangende vragen te vinden. In september staat een goede samenwerking centraal. Kortom, Jupiter verandert Neptunus' negatieve invloed die u aan het twijfelen brengt, in goud.

02-08/12-08 Degenen van voor de 7de zijn zelfverzekerd en tussen 20 juli en eind augustus ondernemend. U hebt de capaciteiten uw plannen te realiseren. In de liefde beleeft u intense momenten, die uw leven kunnen veranderen. Begin september staat het geluk u bij. Degenen die laat in deze periode zijn geboren, wacht instabiliteit in de liefde. In augustus neemt u een onomkeerbaar besluit.

12-08/23-08 Tot augustus hebt u last van stress door te zware verantwoordelijkheden. Het draait deze zomer om keuzes maken. Volg uw hart in plaats van te vechten tegen vijandige externe factoren. Vanaf augustus schijnt de zon en komt u er weer helemaal bovenop. De leeuw in u hervindt zijn bravoure en het vertrouwen in zichzelf. Uw charme is onweerstaanbaar.