&referer=" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="LEFT" ALT=""> Terug
 

22-11/02-12 Jupiter helpt u vanaf juli om alles uit uw relatie te halen. Een gunstige periode voor de liefde en op zakelijk gebied. Sommigen van u komen tussen half juli en half augustus voor een keuze te staan. In augustus moet u op uw hoede blijven, vooral niet blindelings investeren of u te buiten gaan aan excessen. De invloed van uw partner weegt zwaar.

02-12/12-12 Bent u van rond de 3de, dan verdubbelen de planeten tussen 20 juli en 20 augustus uw energie en zelfvertrouwen. Vanaf half augustus krijgt u met afgunst te maken. Probeer alles bespreekbaar te houden en stel u tolerant maar duidelijk op. Bent u van na de 5de, dan gaat er een nieuwe wereld voor u open. Grijp uw kans in augustus.

12-12/21-12 Het zijn de snelle planeten die zich deze zomer met u bezighouden. De eerste helft van augustus is de hemel strak blauw; Venus laat haar zachte stralen neer over uw liefdesleven en daarna is het de beurt aan Mercurius om u te beschermen. Begin september staat uw sociale leven op een laag pitje, zodat u al uw aandacht op uw zakelijke bezigheden kunt richten.