" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="RIGHT" ALT=""> Zomerhoroscoop

Waterman

 

  20-01/30-01 Uw zomer wordt tweeledig. Bent u van voor de 26ste dan haalt u de bezem door uw woning, uw familie en zelfs door uw relatie. Bent u van na de 24ste dan bezit u ambitie en gaat uw voorliefde uit naar intense vriendschap. Eind juni plukt u de rozen van het leven. De rest van de zomer staat uw partner centraal. Met tussenpozen krijgt u problemen waar u niet omheen kunt. Een zomer op het scherpst van de snede.

30-01/09-02 Dankzij Uranus krijgen degenen geboren voor de 5de de kans hun leven te veranderen. Wellicht hebt al u een bepaalde stap genomen. Menig waterman krijgt begin juli een (amoureuze) shock. De rest van de zomer is onstabiel, wat te maken heeft met uw afhankelijke instelling tot uw partner. Hij/zij helpt wel uw drang naar verandering te realiseren. Dit kan uitlopen op een verwijdering. Uw sleuteldagen: 8 juli, 3 en 21 augustus.

09-02/19-02 U staat een zachte zomer te wachten. De Nieuwe Maan van 24 juni stelt voor juli kinderen, hobby's en de liefde centraal. Tot begin juli wijdt u zich samen met vrienden met hartstocht en enthousiasme aan allerlei activiteiten. Tussen 10 en 20 juli gaat het uitstekend met uw liefdesleven: een amoureus uitstapje is niet ondenkbaar. De rest van de zomer bent u afwachtend en afhankelijk van externe factoren. Waar is de onafhankelijke waterman?