" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="RIGHT" ALT=""> Zomerhoroscoop

Vissen

 

  19-02/29-02 Deze zomer krijgt u een andere visie op het leven. Eind juni brengt Pluto een familieruzie, terwijl u eind augustus met een relatiecrisis kampt. U pakt de problemen bij de wortels aan. Eind juni en juli brengt een geluksperiode wat de liefde betreft, als ook voor kinderen, sport en spel. Degenen van voor de 24ste worden door Saturnus aangemoedigd een stabiele basis voor de toekomst te leggen (22 juni, 10 en 22 juli). Eind augustus staat uw partner centraal.

29-02/10-03 Uw zomer wordt niet gedenkwaardig, maar kent mooie momenten. Begin juli hebt u veel verdriet over een vrouw. Probeer het leed te verzachten door u wat af te leiden met iets leuks. De rest van de zomer biedt echter riante perspectieven. Eind juni is gunstig voor reizen en communicatie met uw dierbaren. Tussen 20 juli en 5 augustus kunt u genieten van al het goeds op uw vakantie. Ook een ideale tijd om een sportieve stage te lopen of u over te geven aan uw passie.

10-03/21-03 U geniet deze zomer van vreugde en geluk in zijn totaliteit. U krijgt bezoek van Jupiter (eens in de 12 jaar). Hij geeft u een grote dosis zelfvertrouwen als tegendruk voor de problemen waar u mee kampt. Vertrouw rond 24 juni, 2 en 8 juli niet blindelings op uw intuïtie. Eind juni en 20 juli kunt u daar wel blind op varen. Tussen 5 en 20 augustus ontmoet menig late vis een verwante ziel of beleeft een liefdesavontuur, waaruit een langdurige relatie kan ontstaan.