" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="RIGHT" ALT=""> Zomerhoroscoop

Stier

 

  20-04/30-04 De zomer brengt u nieuwe verantwoordelijkheden, die begin én eind juli diepzinnige vragen bij u oproepen wat betreft uw levensstijl. Buiten deze periodes kunt u rekenen op evenwichtigheid. De stralen van Venus verwennen u van 20 t/m 27 juli, ideaal voor een weekje Venetië met uw geliefde. Eind augustus maakt Mars u roekeloos, terwijl Saturnus uw weerstand vermindert.

30-04/10-05 Het onverwachte is deze zomer troef. Geniet van de momenten waarin u de situatie in de hand hebt (t/m 6 juli). Van 20 juli t/m 5 augustus zorgt het duo Venus/Mars voor vrolijkheid en afleiding. De rest van de zomer bent u afhankelijk van onrustige externe factoren. De tweede week van juli moet u oppassen voor onvoorziene omstandigheden en ook begin augustus en rond de 20ste is de atmosfeer onstabiel.

10-05/21-05 Jupiter belooft een droomzomer. U stelt vriendschap boven alles en werken in teamverband geniet uw voorkeur. Het geluk is met u. Venus laat u genieten van het leven. Eind juni zorgt Mercurius voor een spannende ontmoeting. Half juli legt u goede contacten, maar de communicatie met uw familie (15 juli t/m 15 augustus) laat te wensen over. Van 5 t/m 20 augustus bent u het inspirerende zonnetje in huis.