" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="RIGHT" ALT=""> Zomerhoroscoop

Steenbok

 

  21-12/01-01 Als u van voor de 25ste bent en u wilt resultaat, dan raadt Saturnus u deze zomer aan rustig en vastberaden te werk te gaan. Sommigen bouwen aan een duurzame relatie, anderen beginnen een groots project en weer anderen willen zich van nageslacht verzekeren. Tot eind juli speelt uw partner een sleutelrol in uw ontwikkeling. Als u eind augustus een reis maakt, kan deze op de lange termijn veelbelovend zijn.

01-01/11-01 U hebt deze zomer de aanwezigheid van een ander nodig. Eind juni bent u wellicht in afwachting van een een uitspraak. Begin juli trekt u zich terug en profiteert u van het feit dat uw partner de besluiten neemt. De sfeer is tussen 20 juli en 5 augustus gespannen, maar vol passie: uw partner tart en verleidt u.

11-01/20-01 U wacht een gloedvolle zomer. In juni is Venus op uw hand, wat de liefde, uw omgang met kinderen en hobby's ten goede zal komen. Vanaf eind juni tot eind augustus speelt uw partner een belangrijke rol. Eind juni of rond 20 juli krijgt u een interessant aanbod. Eind augustus wordt u verleid, u vergeet alles en hervindt de naïeve hartstocht van jeugdige liefde. Vooral rond de 11de en de 15de is Cupido vlakbij...