" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="RIGHT" ALT=""> Zomerhoroscoop

Schorpioen

 

  23-10/02-11 Als u van voor de 30ste bent, krijgt u een moeilijke zomer. Eind juni en juli is uw relatie veeleisend en verliest in uw ogen aan betekenis. Als u alleen bent, hebt u het begin en eind juli moeilijk met deze eenzaamheid. U bent maar één stap verwijderd uw onafhankelijkheid te hervinden. Gun uzelf in de periode 7 t/m 23 juli een leuk uitstapje om u aan de strenge Saturnus te onttrekken. In augustus moet u concessies doen.

02-11/12-11 Uw zomer staat in het teken van verandering! Vooral de 2de week van juli wordt chaotisch. Heftige discussies zijn niet uitgesloten: weet hoe ver u kunt gaan! Wanneer u tussen 20 juli en 5 augustus een romantisch reisje hebt gepland, was u goed geïnspireerd! Rond 3 augustus kan Uranus u aangenaam verrassen. Vanaf 15 augustus moet u opletten wat u zegt. De laatste tien dagen worden frustrerend in de liefde. Rond de 21ste probeert Uranus uw leventje omver te gooien: leef daarom van dag tot dag.

112-11/22-11 Jupiter, de weldoener, verwent u deze zomer. Vooral in de liefde en de vreugde die kinderen u brengen. Juni is gunstig om te reizen, vooral 21 en 29 juni. Eind juli bent u onrustig en krijgt u te maken met tegenslag. Vanaf 5 augustus wordt u door Venus en Mars verwend. U bent hartstochtelijk in de liefde. Een exotisch reisje (de drang naar het onbekende) wordt aangemoedigd.