" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="RIGHT" ALT=""> Zomerhoroscoop

Ram

 

  21-03/31-03 U kunt rekenen op een prachtzomer. Mercurius begunstigt reizen en zet u aan tot schrijven. Uw levenslust en hartstocht laten u, vooral eind augustus, van ieder moment genieten. En wellicht ziet u toch nog kans zich met die ander te verzoenen. In juli bent u wat opvliegend, maar vanaf half augustus bent u weer de rust en vriendelijkheid zelve.

31-03/10-04 Een verrassende zomer met nieuwe projecten en bijzondere vriendschappen. De eerste helft van juli staat in het teken van ontmoetingen en reizen. En waarschijnlijk liefde op het eerste gezicht... Eind juli kan uw sprankelende vitaliteit soms omslaan in vijandigheid. Uw liefdesleven kent daardoor haat-liefdeverhoudingen. Begin augustus brengt een verrassende wending.

10-04/20-04 Relatief rustige zomermaanden. Mars geeft u tot 8 juli een dosis energie, terwijl hij in augustus verantwoordelijk is voor spanningen binnen uw familie. Draag uw hart op uw tong, want van 15 juli t/m 15 augustus staat Mercurius u bij in uw gesprekken. Dit is tevens de beste periode om te reizen. Venus zorgt tussen 10 en 20 juli voor harmonie en schept een innige band tussen u en een familielid.