" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="RIGHT" ALT=""> Zomerhoroscoop

Maagd

 

  23-08/02-09 U krijgt deze zomer te maken met Pluto, de planeet van verandering en Saturnus, de ontwerper. Tot eind juli staat vriendschap voorop; uw relaties gaan voor anker en kunnen uitmonden in een innige vriendschapsband. Dan volgt een periode waarin Pluto zich laat gelden. Eind juni wordt een delicaat onderwerp ter discussie gesteld. Op uw werk kunt u eind augustus van richting veranderen. Geef blijk van uw aanpassingsvermogen en raak niet verzeild in gecompliceerde situaties.

02-09/12-09 Venus straalt deze zomer haar licht op reisjes en amoureuze avontuurtjes. De laatste 10 dagen van juli brengt zij u echter wat uit evenwicht. Geef in die tijd voorrang aan uw vrienden: zij vrolijken u op, motiveren en begrijpen u. Tussen 21 juli en 5 augustus beleeft u de mooiste momenten: een (geheime) verstandhouding, vrolijkheid en verleiding maken uw zomer zonnig. Uw motto: hoe meer zielen hoe meer vreugde.

12-09/23-09 Deze zomer komt Jupiter op bezoek. Dat biedt geluk en buitenkansjes, maar pas op dat hij geen misbruik maakt van zijn macht. Bekijk ook de keerzijde van de medaille. Tot 6 juli is samenwerking niet eenvoudig. Waak rond 24 juni en 2 juli voor beoordelingsfouten; zij kunnen u duur komen te staan. Vanaf 11 juli zijn de voortekenen uitstekend: uw liefdesleven gaat over rozen. 29 juli is gunstig voor het tekenen van een akkoord.