" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="RIGHT" ALT=""> Zomerhoroscoop

Boogschutter

 

  22-11/02-12 Deze zomer wordt het alles of niets. U maakt een innerlijke verandering door, waardoor u te hoge eisen stelt. Eind juni kijkt u kritisch naar uw relatie en drukt uw partner met de neus op de feiten. Ook de laatste tien dagen van augustus worden lastig, een gevoel van onbehagen komt bij u boven. Tussen deze twee 'dieptepunten' een zomer onder de beste voortekenen met Pluto als grote animator voor een buitenlandse (culturele) reis.

02-12/12-12 Onder invloed van Uranus kent uw zomer nieuwe gezichtspunten. Tot 11 juli speelt uw partner een belangrijke, verleidelijke rol. Vanaf 7 juli tot het einde van de zomer bent u in de ban van (exotische) reizen en staan ontmoetingen centraal. Rond 4, 8 juli en 3, 21 augustus krijgt u te maken met onverwachte, maar aangename verrassingen. De laatste tien dagen van augustus viert de liefde hoogtij.

12-12/21-12 Jupiter is deze zomer de stoorzender en daagt u uit. Daar bent u gevoelig voor, pas daarom op voor beoordelingsfouten, verkwisting en blind optimisme. Daarbij hebt u tot 21 juli een ongunstige periode wat uw financiën betreft, met eind juni, 2 en 18 juli als pieken. Jupiter laat in uw relatie verwarring heersen en een keuze zal noodlottig blijken. De rest van de zomer kunt u reizen of thuis genieten van harmonie.