WEEGSCHAAL

24-09/03-10 Rond uw verjaardag worden vernieuwingen, welke al in het begin van dit jaar in gang zijn gezet, verder uitgewerkt. In oktober gaan de zaken in sneltreinvaart! De eerste twee weken zijn dynamisch en daarbij is ook uw sociale leven zeer boeiend. Uw stoutste verwachtingen worden overtroffen in de ontwikkelingen die u doormaakt en de contacten die u legt. Kortom, het zit u allemaal mee!

04-10/13-10 De invloed van Saturnus zorgt ervoor dat u afstand neemt van uw partner, collega of compagnon. Het is aan u om de kans te benutten die Jupiter u geeft om uw individualisme te versterken. Al in oktober kunt u hier profijt van trekken. Uw geluksdagen zijn 5 en 9 oktober. Vanaf de 13de tot en met de 26ste maakt u zich uiterst productief. Uw zelfvertrouwen wordt beloond.

14-10/22-10 Deze herfst heerst Neptunus over u, waardoor u sterk de behoefte hebt u terug te trekken en te mediteren. Mentale verwarring staat centraal. Hierdoor bent u kwetsbaar, beïnvloedbaar en minder kritisch. Waak ervoor dat men geen misbruik van uw vertrouwen maakt! Kijk uit naar eind oktober, dan voelt u zich beter en hebt u weer grip op uw onderhandelingspartners.