WATERMAN

21-01/30-01 Uranus zorgt al twee jaar voor momenten van intensiteit afgewisseld met depressies. U krijgt mogelijk te maken met financiële perikelen. Deze herfst viert het onverwachte hoogtij! Begin oktober bent u volgens de sterren wellicht fortuinlijk. Eind september/begin oktober krijgt u te maken met inspirerende vernieuwingen. Maar wees na de 17de op uw hoede voor een plotselinge ommekeer.

31-01/09-02 September wordt liefdevol. In uw werk wordt u opgejaagd wat (te) veel van uw energie vergt. Begin oktober helpen de sterren u er weer bovenop. De eerste twee weken van oktober gaat het u voor de wind. Het buitenland lonkt en zakenreizen zijn veelbelovend. Maar pas op dat u eind van de maand niet zwicht voor verkwisting en betreurenswaardige nalatigheid.

10-02/19-02 Na een tijdje nietsdoen, valt het niet mee weer aan de slag te gaan. De maand september staat dan ook voor stress. Oktober zal het u beter vergaan. Tussen de 13de en de 23ste is de tijd gunstig voor onderhandelingen en (sollicitatie)gesprekken. De laatste week van oktober peppen de sterren u weer op, waardoor u zich weer met alle plezier en enthousiasme aan uw werk wijdt.