VISSEN

20-02/29-02 Deze maand brengt u op een 'point of no return' in uw professionele carrière. Bij de meesten van u heeft dit te maken met oorzaken buitenaf. Bewaar uw rust en kalmte en handel vooral verstandig. Aan het einde van de maand wordt u weer opgevrolijkt. Begin oktober lijkt niets te lukken, forceren is echter zinloos. Mars staat tot de 22ste borg voor u! In de laatste week krijgt een verandering eindelijk gestalte.

01-03/10-03 De hele maand september staat uw zakelijke partner in het voetlicht. U raakt hierdoor geïnspireerd en samen zult u als team de laatste tien dagen harmonieus functioneren. Maar tussen 13 en 26 oktober is de spanning om te snijden: pas op voor conflicten! Eind oktober krijgt u de mogelijkheid om òf door een gesprek òf door een gezamenlijke reis alle irritaties weg te nemen.

11-03/21-03 U bent de persoon die anderen deze herfst met een glimlach een hart onder de riem steekt. U hebt het geluk gevonden. Oktober verloopt na een romantische eerste week zonder noemenswaardige details. De laatste dagen van deze maand worden echter minder vredig... Op u werk krijgt u te maken met jaloezie, rivaliteit en ruzies! Probeer hier kalm en onbewogen onder te blijven.