TWEELINGEN

22-05/01-06 U krijgt te maken met een grote verandering in dit toch al wisselvallige jaar, waarin meeslepende gebeurtenissen worden afgewisseld met kritieke. Pas op voor manipulaties of een plotselinge kentering op uw werk. Eind september krijgt u een buitenkansje. In de eerste helft van oktober komt uw vindingrijkheid u goed van pas. Half oktober verbetert u zich financieel.

02-06/11-06 Uw carrière komt in oktober in een stroomversnelling. Tot de 13de slaagt u in alles wat u onderneemt, met name in dat lucratieve project, wat u na aan het hart ligt. Tussen de 13de en de 16de raden de sterren u aan het werken in teamverband te laten prevaleren. De gezamenlijke energie uit zich dan in doeltreffendheid en enthousiasme. Profiteer hiervan!

12-06/21-06 Deze maand begon zo harmonieus, maar eindigt een stuk minder positief. U bent ongeïnspireerd en daardoor minder enthousiast, wat in uw werk tot uitdrukking komt. Eind oktober worden zakelijke contacten en -reizen aangemoedigd. Een buitenkansje op financieel gebied kan, wanneer u daar goed op in weet te spelen, worden binnengehaald. De laatste week van oktober botst u met uw omgeving.