STEENBOK

23-12/01-01 In september wordt op een aangename manier een voorstel van begin augustus nader uitgewerkt. Eind september/begin oktober wordt een rustige periode, alhoewel in uw werksfeer de Nieuwe Maan van 1 oktober u de hele maand uitdaagt. De tweede helft van oktober wordt het accent gelegd op bescherming van projecten en vriendschappelijke relaties.

02-01/11-01 September wordt voor u de beste maand. Projecten, die te maken hebben met onderwijs, cultuur of media worden begunstigd. De sterren raden u aan belangrijke afspraken na 18 oktober te plannen. De eerste helft van oktober zal Saturnus u namelijk behoorlijk tegenwerken. Hij wijst u op uw verantwoordelijkheden en moedigt u nauwelijks aan.

12-01/20-01 De invloed van Neptunus zorgt dat u meer aandacht besteedt aan uw fantasieën, uw creativiteit en uw ideaal. Na een financiële instabiele periode, gaat u eind september efficiënt en geïnspireerd te werk en stort u zich met hart en ziel in uw activiteiten. Begin oktober komt een collega dichterbij en ontstaat een vriendschap. Maar tussen 13 en 23 oktober lijkt niets te lukken.