SCHORPIOEN

23-10/02-11 September is de maand waarin projecten worden opgesteld en uitgewerkt. Dit gaat u goed af, u wordt gewaardeerd. In de liefde wordt een ommekeer van begin dit jaar duidelijk. Wees op uw hoede voor financiële schommelingen. Zorg dat u wat geld achter de hand hebt. In de tweede helft van oktober komt er heel wat in beweging. Riemen vast, want u neemt de bochten scherp!

03-11/12-11 U loopt het risico deze herfst de tol te betalen voor uw nalatigheid inzake uw administratie van afgelopen lente. U krijgt gepeperde rekeningen voorgeschoteld. Gelukkig weet u de juiste weg te bewandelen en kunt u rekenen op uw relaties. Volg in geldzaken het advies van uw vrienden. Officiële verbintenissen in zakelijk opzicht worden u eind oktober afgeraden.

13-11/21-11 U bent gepassioneerd door uw werk en daarbij gaat geen zee te hoog. Eind september geeft u de aftrap voor een inspirerend project. Uw geluksdagen zijn 20, 24 en 30 september. De eerste week van oktober boekt u een een overwinning en geniet van alle lof die u wordt toegezwaaid. De rest van de maand kunt u dan met recht op uw lauweren rusten na wat u hebt bereikt.