RAM

22-03/31-03 Deze herfst kunt u rekenen op veelbelovende affaires. Eind september/begin oktober is gunstig om een project op touw te zetten. Kies voor samenwerking, want in teamverband bent u onverslaanbaar! Uw uitstraling en aantrekkingskracht, waarmee u anderen feilloos weet te bewerken, zijn de eerste twee weken van oktober uw sterkste troeven.

01-04/10-04 Als u voor de 5de bent geboren, komt er in oktober duidelijkheid over net opgestarte projecten. Het kan tot een fusie komen. Brutaaltjes hebben de halve wereld en met deze instelling kunt u na 15 van oktober uw voordeel doen. Degenen van na de 4de worden medio oktober geconfronteerd met een zaak die een juiste stellingname vereist. Eind oktober maakt u een juiste keuze: lange-termijnplanning.

11-04/20-04 Laat niets aan het toeval over als u na de 15de bent geboren en geef de voorkeur aan heldere uiteenzettingen. Half oktober zal men u op het verkeerde been proberen te zetten. Houdt uw ogen open en ga met niemand in zee. Voor alle late rammen geldt dat eind oktober attractief en zeer dynamisch wordt. Een ideale tijd om nieuwe overeenkomsten aan te gaan.