MAAGD

24-08/02-09 Dit is het jaar van de waarheid. Bent u klaar uzelf op de proef te stellen en bepaalde risico's te nemen? Mentaal voelt u zich onzeker, want de besluiten die u moet nemen zijn cruciaal. Venus brengt uw overspannen geest weer tot bedaren. Begin oktober slaat u uw slag. Dit hoeft niet per se met veel ophef gepaard te gaan, maar een zekere opwinding ontbreekt niet. Eind oktober is het verstandig raad te vragen.

03-09/12-09 September staat in het teken van onderhandelingen, u handelt snel en correct. Het is verstandig die delicate afspraak eind september te plannen, dan heerst rust en harmonie in uw leven. Zorg dat u in oktober uw zaakjes goed aanpakt. Half oktober wordt hectisch: het lijkt wel alsof u uw nuchterheid een rasechte maagd eigen hebt verloren. Eind oktober herstelt de situatie zich dankzij een goed gesprek.

13-09/23-09 Vertrouw deze herfst blindelings op uw intuïtie. Met name in september zult u overwinnen met uw slimme tactiek en uw weloverwogen beslissingen. U maakt een goede indruk en hebt veel effect op uw onderhandelingspartners. U windt iedereen om uw vingers. Oktober begint harmonieus, maar eind van de maand worden er te hoge eisen aan u gesteld, waardoor u zich verward voelt.