LEEUW

23-07/02-08 Als u zich deze herfst goed wilt profileren, moet u bepaalde ketens verbreken en een verandering (verhuizing?) op het thuisfront accepteren. Eind september staat een ontmoeting centraal en in oktober wordt uw nieuwe levensvisie bekrachtigd. U hebt zevenmijlslaarzen aan en bent in de ban van openhartige wilskracht. Wat een charisma: men kan u niets weigeren.

03-08/12-08 In september worstelt u met conflicten, waardoor u eind van deze maand tot het uiterste wordt gedreven. Laat u niet tot een akkoord dwingen! Tussen 3 en 13 oktober is de juiste periode om een overeenkomst te tekenen. Deze hele maand vormt u met uw zakenpartner een onoverwinnelijk duo. U kunt met recht trots uw manen schudden dat u besloten hebt met deze persoon in zee te gaan.

13-08/23-08 Als u voor de 17de bent geboren, vindt u de juiste balans. U leeft in harmonie, alhoewel conflicten met uw familie niet zijn uitgesloten. De eerste week van oktober voelt u zich depressief, desondanks gaat u doeltreffend te werk. Vanaf 13 oktober zit u met een volle agenda. De laatste week van deze maand bent u een absolute succesganger. Uw creativiteit komt tot zijn recht!