BOOGSCHUTTER

22-11/02-12 Pluto geeft u al het hele jaar impulsen uw leven radicaal te veranderen, hij dwingt u er bijna toe. Maar pas op voor gekonkel achter uw rug. Eind september is excellent om u in nieuwe projecten te storten. De eerste helft van oktober weet u iedereen voor u te winnen en hebt daarbij alles mee. Probeer uw energie te beheersen en let op uw gezondheid.

03-12/12-12 Na enkele tegenslagen in september, brengt oktober u daarentegen unieke aanbiedingen. U ziet deze herfst ook resultaat van uw investering van afgelopen lente. Tussen de 13de en de 26ste verzet u dankzij uw passie bergen werk. U zit boordevol energie en de wereld ligt aan uw voeten!

13-12/22-12 Omringd door welwillende vrienden en collega's kunt u het in september rustig aan doen. U geniet van alle comfort en bent van alle gemakken voorzien. Pas tussen 13 en 23 oktober gaan uw amicale relaties weer een stimulerende rol spelen. De laatste week van oktober slooft u zich vreselijk uit. Pas op voor verkeerde manoeuvres door uw gehaaste manier van werken.