De Zak van Sinterklaas


Deze mensen gaan in de zak!

Bart de Graaf
een omhoog geschopt etterbakje. Belachelijk dat hij ook nog eens zijn eigen omroep mag beginnen. Alles behalve een verrijking voor de nederlandse tv. typisch nederlands om zo'n onderdeurtje zo op te hemelen.
Zalm
Hij is arrogant en speelt mooi weer met de goede omstandigheden die uit het buitenland over kwamen waaien.
Emile Ratelband
Deze zgn. positivo heeft op mij alleen negatieve invloed. En ik ben niet de enige. Dus dag negativo, goede reis naar Spanje. Hasta la vista!
Caroline Tensen
In de zak met dit verschrikkelijk lelijke, verwaande, denkt dat ze zo goed doet en minst interessantste mens van de nederlandse beeldbuis. Knoop de zak goed dicht want met haar is toch geen eer te behalen. Sint kijk nou zelf en laat je niet inpakken door deze belachelijke verschijning.
naam
reden
Frank en Ronald de Boer
Omdat ze verschrikkelijk lelijk zijn, niets op de radio te zoeken hebben elke ochtend en omdat ze absoluut die reclame van KPN telecom zouden moeten verbieden, in de zak met dit stel en nooit meer terug.
Jantje Smit
Omdat het een stom watje uit Volendam (Volengehucht!) is. Die niet kan zingen (zelfs de paus kan nog beter zingen!)
Jan Pronk
Ontwikkelingssamenwerking is onder Pronk tot een chaotische lappendeken van ineffectiviteit verworden, en nu gaat hij Nederland opzadelen met miljarden guldens aan nutteloze milieumaatregelen.
Marco Bakker
Er zijn misschien een heleboel vervelende figuren in de Nederlandse 'Hall of Fame", maar niet een die het meer verdient naar Spanje te verdwijnen, ik zal er geen woorden aan vuil maken!
Oud-premier Lubbers
omdat hij nog steeds denkt dat hij het beter weet!
Bart de Graaf
Er zit weinig inhoud in zijn programma,snel dumpen dat figuur
Piet Mondriaan
Niet te geloven dat hij het voor elkaar heeft gekregen om 't loodje te leggen voordat hij z'n knip en plakwerk kon verkopen voor een slordige 80 miljoen gulden. Stuur die man naar Spanje.
Minister Netelenbos
Omdat ze die idiote 2e fase ingevoerd heeft!
Willibrord Frequin
Zodra hij op de buis komt, zoek ik in paniek naar de afstand bediening van mijn TV om een andere zender te zoeken.
De Kerstman
De enige manier om hem niet te vroeg te laten opdraven. Pieten ! Neem jullie verantwoordelijkheid!
Meneer Aart
want ik vind hem niet leuk spelen in Sesamstraat
Frank en Ronald de Boer
Als je een zevenjarig contract tekent bij een club en je probeert er amper een jaar later onderuit te komen, dan verdien je niet beter dan in een rode zak in een Spaanse arena gedumpt te worden, als de Sint deze geldzieke miljonairtjes al niet uit pure minachting onderwèg overboord gooit!
Jantje Smit
Dit ettertje heeft Nederland lang genoeg geterroriseerd met zijn "muziek". Jammer genoeg mag hij met de stoomboot mee. Waarom niet met de Titanic?
Jack Spijkerman
omdat hij in het zijn zaterdagavondshow op tv voor 90% alleen maar over 'Amsterdamse onderwerpen' heeft. Hup in de zak en naar Spanje. Geef mij Paul de leeuw maar op zaterdagavond!
Frank en Ronald de Boer
Stuur die twee maar mee want dan zijn we eindelijk verlost van hun zielige verhaal over hoeveel zij waard zijn. In het kader van de Flexwet zouden zij zowieso per 1 januari daarheen moeten kunnen. Maar liever op 6 december al!
Minister Hermans
Hij gaat er aan voorbij dat de leraren lang geleden enorm hebben moeten inleveren. Dat moet nu eindelijk eens recht getrokken worden en dat gaat niet met zo'n minimale loonsverhoging
Annemarie Jorritsma.
Omdat zij in vier jaar op V+W niets gepresteerd heeft. Zelfs door een totaal gebrek aan enige visie de zaken alleen maar verergerd heeft. En omdat zij daar nu nog steeds mee doorgaat door zich als minister van Economische zaken ermee te blijven bemoeien.
Caroline Tensen
lieve sint, u vervult toch alle wensen?
o, alstublieft....verlos ons van Caroline Tensen,
sla al haar kapsones uit haar lijf,
en maak van haar weer een gewoon wijf
dan geeft u veel vreugde aan ALLE mensen...
Jantje Smit
Omdat wij het een verschikkelijk irrie ventje vinden en 'ie al helemaal niet kan zingen!
Henny Huisman
Sinterklaas is een echte kindervriend. Henny Huisman doet alsof. Dat iemand hem nog leuk kan vinden snap ik niet. Snel in die zak en ver weg ermee!
Marco Bakker
(1) bezopen en dan (2) achter het stuur en dan met zo'n lage snelheid (3) "cruise" de gek en (4) niet kunnen stoppen en het aller ergste (5-tot oneindig) iemand dood rijden.......... Verbannen in de zak (de zak) en elke dag met de roe is nog liefdadig.
Willibrord Frequin
Omdat hij niet kan luisteren (als iemand nee zegt dan gewoon nog 10 keer dezelfde vraag stellen)en omdat hij denkt dat hij het belangrijkste is. En als de mensen dan wel een keer andwoord geven , dan wordt dat er weer uit geknipt.
Emile Ratelband
Sinds niemand in Nederland meer serieus naar hem luistert, zegt hij nog dommere dingen dan hij eerder toch al deed. Het is voor hem te hopen, dat hij in Spanje met zijn grote mond nog wat depressievelingen kan oppeppen.Tsjakkaa!
Frans Bauer
Dan zien ze in Spanje dat wij Nederlanders het ook niet makkelijk hebben!
Emiel Ratelband
hij maakt zo`n herrie,en is zo vervelend.
Jos Brink
hij moet dit jaar mee in de zak. ik denk dat hij nu is uit
Ron Brandsteder
Hij zweet te erg, slist te veel, heeft te lang haar, maakt geen leuke grapjes. Kortom Ron, ga jij maar alvast naar het warme zuiden.
Wim Kok
omdat Pinochet het vorig jaar in Nederland op bezoek was en de Nederlandse regering niet de moed en het fatsoen had deze Chileense oorlogsmisdadiger te arresteren.
Ronald en Frank de Boer
Omdat het hen zo dwars zit dat ze nog maar zo weinig geld waard zijn.
Joop Braakhekke
Omdat steeds wanneer hij op tv is ik moet kotsen van zijn smerige gezeik
Paul de Leeuw
Ofwel Paul de Schreew. Sullige jongen die onzin uitkraamt waar men (?) ook nog om lacht. Gewoon over het paard getild sukkeltje die denkt dat ie wat is. Kan het erger ? Neen. 'tuurlijk niet!
Martin Gaus
Als ik die vent op TV zie, krijg ik spontaan huiduitslag. Ik roep iedereen op om de stikker "Ik stop niet voor Martin Gaus" op zijn/haar auto te plakken, en tot uitvoer te brengen. Dus stop hem in de zak, niet te groot, beton d'r bij en pleur hem halverwege Spanje overboord. Want je kunt het niet maken om de Spanjaarden met zo'n zakkenwasser op te zadelen.
Dani
Sinterklaas, vaar even terug langs Portugal en gooi hem daar overboord. Gelukkig haten meer mensen hem, getuige het feit dat hij in de wedstrijden tegen RKC en Vitesse steeds wordt uitgefloten. Ga zo door Dani, dan speel je binnenkort in een ArenA gevuld met leeuwen, die vast wel een pootje naar je willen uithalen.
Frans Bauer
God denk om mijn oren
Marco Bakker
Iemand die met 50 km/u al zijn cruise-control aanzet en daarbij een fles whiskey achter zijn kiezen douwt die verdient het om naar spanje te gaan. Laat 'm gewoon in de zak zitten.
Manon Thomas
Alleen 'bekend' vanwege haar man en altijd proberen om niet het 'domme huisvrouwtje' uit te hangen. Helaas, ze heeft nu ook haar haar geblondeerd, hetgeen dus niet in haar voordeel pleit.
Dani
omdat hij Lodewijks naar een ander melkwegstelsel probeerde te schieten
Hans van Willigenburg
als er iemand uit de tijd is ,is hij het. Plus het feit dat hij hier vreselijk opvalt met dat zonnebankhoofd en in spanje niet
Emiel Ratelband
omdat hij een arrogante zak is die alles denkt beter te weten.
Manuela Kemp
Aan enige niveau ontbreekt het haar bij het interviewen van de Heeren van Amstel Live. De vragen die zij stelt zijn misschien wat meer het niveau van onze goede Sint, die alleen met kinderen contact heeft.
Emil Ratelband
Dat is de arrogantse misbaksel die er in bekend nederland rond loopt. Ook zijn zijn opvattingen zjn echt vreselijk met name die over Hitler.
Hanja Maaij-Weggen
Haar stem verraad zeer lange tenen, wil nog de regent spelen zoals uit vervlogen tijden. Van haar gezicht krijg ik zure oprispingen. Specialiste in "Smijten met gemeenschaps geld." Heeft op alles commentaar behalve op haar dochter die ook iets moet doen in Brussel, ra ra van wiens centen.
Theo Van Gogh
een verschrikkelijk en walgelijke vent, ziet er niet uit,en zijn laatste programma was ook geen succes. geen wonder maar laten we wel wezen er zijn nou eenmaal uitzonderingen
Jacques D´Ancona
voor zijn opmerking over Vicky Brown een aantal jaren geleden, en voor zijn minachting voor countrymuziek!
Emile Ratelband
Die Tsjakka zooi moeten ze maar in Spanje aanhoren! Hier zijn we zijn kop al beu! En we willen hem niet retour Sinterklaas!
Minoesch Jorissen
Omdat het een verschrikkelijk irritant mens is dat het alleen maar over haar kind kan hebben. Verder heeft ze niets zinnigs te melden. Als we die lelijke kop op televisie zie gaat ie uit!
Jan Nico Scholten
Want dit politiek correcte geweten van Nederland blijkt zelf niet zo´n correct geweten te hebben. In de zak van Sinterklaas met deze bouwer van schimmige stichtingen die uiteindelijk vooral het privé-belang van Jan Nico zelf blijken te dienen.
Harry Mens
Omdat deze exhibtionist zo vreselijk graag een ´bekende nederlander´ wil zijn en daar werkelijk alles voor over heeft. O lieve sint neemt u deze corrupte blaaskaak mee en geeft u hem die aandacht die hij van zijn moeder niet kreeg.
Jan Pronk
Deze man leeft geheel buiten de realiteit met dat schijnheilige gezicht.
Bart de Graaf
Waar een klein mannetje groot in kan zijn: De grootste ether vervuiler. Inpakken en wegwezen
Frits Bom
Helaas zal hij zich tussen de Benidorm-gangers wel thuis voelen, dus een echte straf is het niet, maar wel een verlossing voor het publiek. Bijzonder ergerlijk hoe iemand het presteert om op krommetenentrekkende wijze interessante en/of leuke vakantiestemmingen irritant te doen overkomen, door slecht camerawerk, belachelijke achtergrondmuziek en veel nutteloze opmerkingen, die helemaal niets met die bestemming hebben te maken. Dat kan veel beter!
Saar Boerlage
Omdat zij weer in staat zal zijn om het mogelijke sportplezier van miljoenen Nederlanders te vergallen, door met haar deeltijd aktievoerders te zorgen dat de Olympische Spelen ditmaal weer niet naar Nederland gaan.
Willibrord Frequin
Hij is de grootste zak van de Nederlandse TV en ik hoop dat die zak onderweg naar Spanje van boord afvalt. Zodat hij flink kan verzuipen en dit keer niet in zijn eigen gezeik.
Jack Spijkerman
Deze kwal vindt het verschrikkelijk leuk om mensen in de zeik te nemen. Wat is er dan leuker om hem eens in de zeik te nemen, dat moet ook BNN Bart gedacht hebben. maar nee, daar was meneer niet van gedient.
De Teletubbies
omdat ze onduidelijke wartaal uitslaan en niet het goede voorbeeld qua spraak/taal ontwikkeling geven. Lang leve de TERINGTUBBIES, want die waren zelfs beter!
Nico van Eigen Huis en Tuin
Als je er drie uur over doet om een kraan te maken maar op TV zegt er 3 minuten mee bezig te zijin dan ben je hoog nodig toe aan een vakantie in Spanje(en een hele lange vakantie).
Bart de Graaff
begrijp niet hoe zo`n zeldzame kwal t.v. zendtijd krijgt gelijk in de zak doen en meenemen naar Spanje.
Bart de Graaff
Omdat iedereen die naar zijn programma's kijkt, kijken omdat ze medelijden hebben met dat irritante onderdeurtje. En waarom? Dit menneke vraagt er gewoon om om een keertje goed te worden afgedroogt. Aan de andere kant, onkruid vergaat niet, dus stuur hem maar naar Louis van Gaal, dan kunnen ze samen een relatie beginnen met als thema: "Ik is klein en zij zijn groot"
Emile Ratelband
Alleen dat hoofd zegt al genoeg
Dani
Gedrag zoals in de wedstrijd tegen PSV moet bestraft worden met een enkele reis naar Spanje in de zak van Sinterklaas.
Janmaat
Al is hij niet meer in het nieuws. Zowel hijzelf als zijn ideeen bestaan, en die zijn zo walgelijk dat je ze beiden heel diep in de zak moet wegstoppen.
Antoinette Hertsenberg
presentatrice Tros/Radar

omdat haar kapsel er altijd uit ziet alsof ze net is aan komen fietsen. Hebben ze daar geen kapper in de studio?
Gerard Cox
Omdat hij denkt nog steeds op oude roem denkt te kunnen teren. Wat een hooghartige kwal. Weg met vergane glorie!
Dani
Omdat hij een enorm asociale en irritante gozer is. De manier waarop hij het "Lodewijks incident" afdoet is echt onacceptabel. Ik vind trouwens dat het Ajax' morele verplichting is dat geweldige voorbeeld voor de jeugd te schorsen. En aangezien Sinterklaas vlak bij Portugal woont kan hij hem gelijk effe afleveren.
Robert ten Brink
Omdat ie sentimenteel loopt te doen over z'n "gasten" terwijl het 'm geen barst kan schelen, hij moet maar in de zak mee naar Spanje en dan belt niemand voor hem naar All you need... hasta la vista, Robert!
Dani
Omdat er nu een crimineel bij duizenden tienermeisjes aan de muur hangt
Bart de Graaf
Een absoluut walgelijk kereltje, wat denkt van alles te kunnen zeggen. Als ik zijn nier was, zou ik het ook weigeren om maar iets te zuiveren van die kwal!
Janmaat
Ondanks dat hij op het moment toch niets meer te vertellen heeft, bezorgen de ideeen van die man me nog steeds de koude rillingen. Laat hem de vloer bij Sinterklaas thuis maar gaan schrobben!
Dani
Schoppen doet ie maar ergens anders
Extince
dat lijkt me wel duidelijk, triester, commerciëler etc dan deze figuur heb ik ze in ieder geval nog nooit gezien
Jacques de Milliano
Als hij het echt zou menen met de asielzoekers die hij zegt te steunen, had hij vier jaar moeten blijven doorvechten voor zijn standpunt binnen het CDA. Nu is er binnen die club niemand meer die het voor hen opneemt. Slappe hap, Jacques!
Jan Pronk
smakeloze taai taai hoort na 5 december niet in het nederlands milieu
Emile Ratelband
Omdat hij denkt dat hij alles beter weet!
Dani
omdat voetbal een sport is. Wat Dani deed, hoort niet thuis op een voetbalveld, maar in een free fight-ring!
Boonstra
Omdat hij bezig is met het uitkleden van Philips. Hij denkt alleen aan de aandeelhouders en zijn eigen portemonnee. Aan het personeel dat al zo vaak heeft moeten inleveren omdat het zo slecht zou gaan denkt hij niet. Welke directeur met gezond verstand zou winstgevende onderdelen verkopen. In de zak met die man en er niet meer uithalen ook niet in spanje.
Jan Mulder
Laat hem maar lekker druiven stampen in Spanje. Dat hij er maar lekker in mag verzuipen. Ik vindt het een asociale, gore smerige vieze zuiplap.
Barend en van Dorp
Neem het altijd zeikerige, melige, slap lullende en meest irritante duo van Nederland mee naar Spanje en houd ze daar maar. Laat Barend en van Dorp op een verlaten weggetje achter. Maak goed de zak dicht en ren hard weg.
Beau van Erven Dorens
omdat hij op alle fronten de plank mis slaat. Hij is net niet grappig, net niet bijdehand. Te grote uitslover
Dani
Zeer onsportieve speler, en dan nog durven zeggen dat "dat kan gebeuren"...
Dani
Voetballers hebben een voorbeeldfunctie voor de jeugd. Als ik mijn kleine neefje da dag na Ajax-PSV hoor zeggen: "goed van dani, he' dan knapt er bij mij iets. Als je die kwaliteiten als voetballer bezit, dan mag je dit soort dingen niet doen.Laat hem in Spanje maar eens nadenken over die actie.
Dani
Vanwege zijn hoogst irritante onsportieve gedrag. Als voorbeeld zijn ordinaire trap naar het hoofd van Lodewijks van PSV. Dit soort gedrag hoort thuis in de Zuid Europese landen. Neem hem a.u.b. mee naar Spanje.
Bart de Graaf
Dit kinderachtige mannetje heeft zendtijd en miljoenen gekregen omdat hij beloofde vernieuwende kwaliteitsprogramma's voor de jeugd te gaan maken. En waar komt hij mee? Een waardeloze en goedkope parodie op een prachtige kinderserie waarin hij zijn frustraties kwijt moet, afgedankte engelse programma's en vooral lol ten koste van anderen.
Bart de Graaf
Al na een paar weken begonnen veel Nederlanders zich af te vragen waarom "goede TV" zo laag bij de grond en vernederend voor onschuldige omstanders moet zijn!!! Het is eigenlijk een schande hoe hij omgaat met bekende en onbekende Nederlanders. Ook in de manier waarop hij een zeer goed en leerzaam kinderprogramma misbruikt om zijn eigen populariteit te vergroten gaat hij veel te ver.
Dani
Voor het onbeschoft doorgaan op Lodewijks, en met zijn poezelig gezichtje achteraf verklaren dat dat "All in the game" is. Opzouten met die handel!
Youp van 't Hek
Altijd grote fan geweest van Youp. Begint ie plotseling zich te ontpoppen als activist. Niet doen Youp, blijf gewoon jezelf.
Zwarte Piet
Dat lijkt me wel duidelijk, alleen al de manier waarop hij kleine kinderen blauwe plekken bezorgt. Al dat gesmijt met die keiharde pepernoten, het zou verboden moeten worden.
Pernille la Lau
Want van die dooie ogen en die lijzige stem krijgt zelfs Rambo nog rillingen
Deetman
Want als het aan hem ligt annexceert hij heel Zuid Holland, alleen maar om aan geld te komen om het failliete Den Haag uit de stront halen via andermans centen
Pieter Storms
Hopelijk zinkt de stoomboot dan onder weg! Met zijn domme programma maakt hij alle berdijven belachelijk!
Mevr. Netelenbos
Nadat zij het onderwijs heeft verziekt(ondoordachte invoering 2e fase) is nu het verkeer aan de beurt. De rekening krijgen we allemaal
Frans Bauer
want dan zijn we eindelijk van dat ellendige gekrijs af
Mevr. Netelenbos
Chaos alom on het Groen Hart met de NS... of de treinen rijden te laat (waardoor je de aansluitingen mist) of ze rijden veelal helemaal niet (meer ?)... ze heeft geen controle op dit gebied... in de zak .., het liefst zsm met de HSL naar het zuiden !
Cor Boonstra
Kijk dat Philips de CD-i heeft laten mislukken. Dom. Dat Philips Dcc heeft laten mislukken. Dom. Dat Philips denkt jongeren aan te kunnen trekken met hun sullige reclames met oubollige Beatles-nummer- tjes. Dom. Dat de draagbare cassettespelers eruit zien als koelkasten. Dom. Dat de slogan "Let's Make Things Better" een niet al te sterke is. Dom. Dat er geen hond zo'n afschuwelijke op-een-rekenmachine- lijkende Philips GSM koopt. Dom. En nu wil Ome Cor ook nog de Philips lichttoren verkopen. Daarom moet deze zak maar 'ns in de zak!
Bart de Graaf
Het is zo goedkoop zoals hij zijn programma's maakt. Een beetje andere programma's belachelijk maken, en zo hopen op goede kijkcijfers. Echt een flapdrol eerste klas!
Dani
Omdat hij zelf een ongelofelijke zak is na zijn actie tegen Waterreus. Als je zoiets doet, ben je toch echt niet goed bij je hoofd. Liever een miljoen asielzoekers ons land binnen, dan 1 Dani
Jos Verstappen
Voor Jos is een kleine zak voldoende, zijn Web Site is net zo vlot als zijn rijstijl!
Marga van Praag
Leest heel slecht. Verkeerde ademhaling. En aan het eind van het journaal dat knipoogknikje is gewoon belachelijk.
Frans Bauer
Omdat hij afschuwelijke muziek maakt.
Pieter Storms
Hij is een regelrechte eikel. Triest dat hij zich met andermans problemen opzadelt, om zo een succesvol programma te maken!!!
Minister Netelenbos
Namens mijn auto die niet langer melkkoe wil zijn.
Andre Hazes
M'n beeldbuis knapt bijna als hij in beeld komt! Andre Proost!
Hedy d'Ancona en Hanja Maij-Weggen
omdat Brussel nog lang niet ver genoeg is.
Els Borst
Ze geeft de Christenen geen subsidie
Suzanne Camelia Romer
minister-president van de Nederlandse Antillen

Stop haar in de zak voor Spanje, en laat de stoomboot op het diepste deel van de Atlantische Oceaan zinken. Omdat ze eerst tegen een regering loopt aan te schoppen die de troep van haar partij op te ruimen. Nu is ze zelf de baas en voert geen moer uit!
Ron Brandsteder
Omdat ik misselijk wordt van zijn geslis bij elke zin die hij uitspreekt, Ik vind hem een grote kwal, en een aansteller. in de zak en weg ermee.
Willem Alexander
Omdat hij of niet eerder tegen zijn vriendin durft te zeggen dat het niet mag van mammie.
Leo Sabajo
Wat een vervelend ventje, en zingen kan hij ook niet! Breng hem maar snel naar Spanje,of verder.
Duyvendak van Milieu Defensie
Deze kandidaat voor de zak zorgt met zijn "fundamentalistische" anti-Schiphol streven ervoor dat de Nederlanders straks niet meer de mogelijkheid hebben om lekker ver op vakantie te gaan. Vakantie minnend Nederland zal hem niet missen. Enne trouwens.. ik woon ook onder een aanvliegroute.
Gaston van het programma Vegas Nights
omdat die zichzelf ontzettend graag hoort praten, alles wel 100 keer herhaald, vooral het telefoonnummer(terwijl dat ook onderin het beeld staat), ontzettend irritant is die, en hij denkt ook nog grapig te zijn terwijl die dat echt niet is. Stop die vent aub in de zak van Sinterklaas, en laat hem voor altijd in Spanje blijven.
Mw. Netelenbos
Eerst het onderwijs gefrusteerd door plannen door te drukken en niet naar het veld te luisteren. Nu is verkeer aan de beurt!
Bart de Graaf
Omdat hij werkelijk alles belachelijk probeert te maken zonder zich te realiseren dat hijzelf het belachelijkste is dat ooit op de Nederlandse televisie is vertoond. Met alle respect voor de manier waarop hij met zijn ziekte is omgegaan en gaat...maar voor mij kan ie een zak in waar je van zijn levensdagen niet meer uit kan komen.
Jomanda
omdat ze niet anders kan dan instralen en uitstralen en hiermee nog beroemd geworden is ook!
Marie-Carmen Oudendijk van RTL 4/5
Zijn we van haar gebral ook af. De rillingen lopen over je rug als je haar hoort praten.
Frans Bauer
omdat hij niet voor zijn geaardheid durft uit te komen. Die vriendin hoort ook bij de show.
Willibrord Frequin
Ik hoop dat de zak groot en stevig genoeg is!
Dani
Een voetballer die zichzelf en zijn club zo'n slechte naam bezorgd door een dergelijke onbesuisde overtreding op Patrick Lodewijks, mag nooit meer op de Nederlandse velden terugkeren! Hij probeerde niet eens te springen.
Dani
Wat hij deed kan echt niet neemhem mee naar spanje kan die makkelijk zelf terug naar portugal lopen
Minister Pronk
Zou leuk zijn als hij door de sint eens werd beoordeeld naar netto resultaten en niet naar de bla bla... Zeker voor de ontwikkelingssamenwerking en waarschijnlijk nu ook bij milieu. Deze man kost ons te veel geld. Dus in de zak met die man, en met het bespaarde geld kan de sint cadeautjes kopen voor mensen die het echt nodig hebben.
Dani
vanwege zijn behoorlijk groffe en lompe onbehouwen overtreding tegen Patrick Lodewijks!
Rob Verlinde
slap oudehoededozen met dat gemaakte lachje..hij trekt zijn onderlip omlaag.. in de zak met hem en zijn maatje en halverwege overboord dumpen...
Dani
Omdat hij zo lekker hard andermans gezicht kan kapot trappen en poeslief verklaren dat het iedereen kan gebeuren..
Karin Adelmund
omdat zij geen aandacht meer aan cultuur wil besteden in het voortgezet onderwijs. Weg ermee en nooit meer terugkomen!
Aart Staartjes
Vanwege zijn beschamende gezeur over zogenaamde wateroverlast in Wijk bij Duurstede, terwijl we nog niet eens bekomen zijn van de rampzalige gevolgen van de orkaan Mitch in Midden-Amerika.
Paul de Leeuw
Want hij is een zak, en soort zoekt soort, dus hij hoort daar thuis
Marcel van Dam
Die verpest het programma Het Lagerhuis met zijn domme commmentaar en mening.
Jantje Smit
En hij mag weer terug komen naar Nederland als hij de baard in de keel heeft!
Katherine 'Kakel' Keyl
Omdat ze het iedere keer weer presteert om haar eigen 'interessante' ideeen en 'geweldige' belevenissen weet te koppelen aan de antwoorden van de personen die ze interviewt.
Frans Bauer
want dan zij we eindelijk van hem af!
Frans Bauer
als die zijn mond open doet, begint mijn hond te janken.
Dani
Dani's uitlatingen op TV waren ongehoord. Voetbal is toch een sportieve bezigheid? Volgens mij moet de KNVB maar de regels wijzigen dat als iemand eenmaal geel heeft gekregen dit niet meer veranderd mag worden. het wordt trouwens tijd dat grote beslissingen met video-opnamen snel gecontroleerd kunnen worden.
Marga van Praag
Zij kan absoluut niet lezen. Ze kijkt met die domme blik in haar ogen de camera in en stottert haar een weg door het nieuws. Na een verhaal van haar weet je nog niet wat er aan de hand was. Weg met dat mens van de beeldbuis. En dan dat irritante knikje naar het "VOLK" als ze eindelijk de eindstreep heeft gehaald.
Menno Buch
de aanblik van die man alleen al, maakt je misselijk.
Bart de Graaff
Omdat hij elk programma op de tv belachelijk maakt. Zou hij het leuk vinden als iemand anders zijn programma´s (programma´s?) belachelijk zou maken?
Martin Gaus
Hoe die man over dieren praat, überhaupt praat, daar wordt je gewoon misselijk van! Laat hem maar mee naar Spanje gaan en als bonus in de arena gooien bij al die stieren daar, kijken wat ie dan nog te zeggen heeft!!!
Gerard Joling
Omdat hij gewoon irritant is... Hij denkt dat hij het helemaal gemaakt heeft met zijn Bolero, goed hij heeft een heleboel CD's verkocht maar dat kun je toch wel gewoon doen.
Minister Netelenbos
Zij wil het rekeningrijden invoeren om "de Files" tegen te gaan. Laat haar eerst maar met een alternatief voor de auto komen, het openbaar vervoer is dit blijkbaar niet (nooit op tijd, mensen worden slechter vervoerd dan varkens). Alternatief betekend gelijkwaardig, zolang dit niet gerealiseerd is, moet ze van de auto afblijven.
Peter Verbruggen
Net nu ik dacht voorgoed van hem verlost te zijn, komt deze sukkel die grappig denkt te zijn de ether weer vervuilen!
Bart de Graaf
Hij kan het waarschijnlijk niet hebben dat de Teletubbie-makers wel een kwaliteitsprogramma kunnen maken en wel voor de leeftijdscatagorie waar Bart zelf qua lengte en taalgebruik ook in hoort. Blijf af van onschuldige programma's en geef me m'n tientje terug!
Marga van Praag
Deze dame moet beslist in de zak van Sinterklaas. Laat haar maar in Spanje het journaal presenteren, want de Spanjolen begrijpen het kinderachtige Nederlands van deze tuthola gelukkig niet..... Maar eh... vakantievierders aan de Costa del Sol zijn dus gewaarschuwd.... Toch maar een strandvakantie Tunesië of Marokko misschien?
Jan Pronk
Eerst geeft hij kapitalen belastinggeld aan zwarte pieten in het buitenland, en nu ontneemt hij ons sinterklaas- schiphol straks ook nog. Laat hem zijn heil maar lekker in de drank zoeken, wat hij al altijd heeft gedaan.
Willibrord Frequin
Ik heb zo het idee dat dit heerschap van iedere gebeurtenis een show moet maken, ook wanneer dit niet zo nodig is. Ik weet bijna zeker dat hij (als hij tenminste getrouwd is) zelfs de begrafenis van zijn eigen vrouw op tv zou uitzenden om kijkcijfers mee te scoren voor zijn ondermaatse show.
Erwin Kroll
omdat-ie het weer toch niet kan voorspellen. Als hij met de zak naar Spanje toe gaat, dan is het makkelijk voor hem,want daar is het toch altijd zonnig. Opgeruimd staat netjes!
Frans Bauer
Frans is vervelend en dull. Frans gaat maar mee naar Spanje om daar ook wat zieltjes te winnen. Hij zoekt het maar uit.....
Tineke Netelenbos
Rekeningrijden tussen 600 en 1000 uur!?! Dat betekent om 5 uur weg gaan en dan nog een uurtje voor een gesloten kantoor staan of om 1000 uur weg. Wat is dat voor maatregel??? Iedereen reist af tussen 6 en 10. Kortom gewoon weer centenklopperij bij de burgers.
Jan Pronk
De Sinterklaas die in Nederland woont. Geld van nederlandse burgers wegsmijten: A-sociaal: In de zak, goed dichtknopen, en opzouten!
Tineke Netelenbos
Zij wil stoptreinen verwijderen terwille van Prestigeproject 1: Betuwelijn Zij wil Prestigeproject 2 (Schiphol) tegen eerder gemaakte afspraken en beloften in vrijwel ongelimiteerd laten groeien.
Henny Huisman
wat een ongelofelijke eikel is die huisman, met zijn baud programma's.
Paul de Leeuw
Omdat hij iedereen in de zak wil proppen.
Bart de Graaf
Omdat hij met zijn dommen grappen iedereen in de maling wilt nemen. Hij is gewoon een ondermaatse dwerg.
Bart de Graaf
Goed voorbeeld van een enorme zak die in een klein zakkie past dus daar moet de Sint op de terugweg altijd wel een plekkie voor hebben.
Patty Brard
moet van mij in de zak want dat vind ik zo'n overdreven wijf
Paul de Leeuw
Omdat hij alleen maar grappig denkt te kunnen zijn door anderen de grond in te trappen. Naar mijn idee de gemakkelijkste en goedkoopste vorm van humor die iemand met een IQ van zijn nivo kan bedenken!
Bart de Graaf
omdat hij niet leuk is maar blijft denken dat hij wel grappig is.
Bart de Graaf
Vreselijk eng over het paard getild manneke. Die denkt dat hij leuk is als hij andere mensen de grond in boort. Voorgoed weg ermee.
Rene Froger
Omdat het de grootste 'deadass' van Nederland is.
Harry Mens
Want voor hem geldt: schoenmaker houdt je bij je leest
Tom de Graaf
graag in een luchtdichte zak, want die partij verkoopt alleen maar lucht
Emile Ratelband
Deze meneer positivo, kan met zijn veel te grote grijnz verkeerde stropdas en zwaar irritante hoofd, regelrecht naar spanje om daar zijn hyperventilatie te laten ventileren. Hebben wij weer wat rust, zonder dat hoofd
Bart de Graaf
Wat een vreselijke kabouter is dat zeg, twee turven hoog en denkt dat hij alles kan en mag maken......Wat een zak zeg...! Boycotten en oprotten met BNN....!!
Errol Cova, statenvoorzitter van de Ned. Ant.
Deze gewezen onderwijzer, later vakbondsman, vakbondsleider, opruier, volksmenner en nu staten voorzitter. Als hij zijn zin niet krijgt, wordt hij link. Hij heeft in elk geval een enorme babbel waarmee hij nog steeds iedereen, en nu ook de minister president van de Antillen in zijn eigen zak stopt. Stop hem in de zak en gooi die zak overboord!
Bart de Graaf
Sint, neem die ongelofelijke zak alstublieft mee naar Spanje en laat hem elke avond uw voeten wassen ofzo. Kan hij zelf eens voelen hoe het is om vernederd te worden.
Sinterklaas
Het hele jaar hoor of zie je hem niet en net aan het eind van het jaar, als je vol verwachting uitziet naar je eindejaarsuitkering en/of je 13e of 14e maand, komt die aasgier langs om je dat zuurverdiende geld weer uit je zak te kloppen voor allerlei onnuttige hebbedingen, die hij eerst aan je kinderen belooft via allerlei irritante reclame-boodschappen op radio en tv, zodat je er zonder hooglopende ruzies thuis niet meer onderuit kan om potverdikke toch ieder jaar weer mee te doen aan deze waanzinnige irritante geldsmijterij!
Viola Holt
Omdat ze net een heks is wat ze met myrna goossen heeft gedaan vind ik stylloos en dan een maand later zeggen dat ze hetook erg vond voor myrna JAjA dat moeten wij geloven.Ik vind dat ze met haar dikke reet maar van de tv afblijven en op de noordpool gaan wonen. Ik heb nog nooit zo'n ongelovelijk achterbaks en schijnheilig persoon gezien.
Dani
Klinkt erg afgezaagd, maar ik kan het niet verkroppen dat een voetballer zich zo laat gaan. "Een waas voor zijn ogen" mijn reet ! Gewoon terug naar Portugal met deze kwal.
Wim Kok
ivm de Victory Boogie Woogie of hoe heet dat testbeeld; als je een kadootje wilt kopen voor iemand betaal je het maar uit eigen zak.
Morten Olsen
en dan mogen ze van Gaal in de lege zak terugsturen naar Amsterdam.
Pronk
uitdeler van andermans geld, denkt dat hij sinterklaas is.
Bart de Graaf
Is in zijn poging om populair te worden veel te grof en schokkend voor grote groepen mensen. Naar mijn mening misbruikt hij zijn positie.
Dries van Agt
Ik heb hem de laatste tijd weer regelmatig op het scherm gezien. De schijnheiligheid droop er af.
Peter Jan Rens
Vreselijke dweil met waardeloze programma's.
Dani
tegen PSV was ie zo lomp, dat Patrick Lodewijks kei-lang uitgeschakelt is en hij kreeg nog niet eens een rode kaart! Iedereen vindt hem dan wel zo leuk en aardig maar dat is hij dus mooi niet. WEG ERMEE!
Bart de Graaf
omdat hij een te ver gaat met het belachelijk maken van een kinderprogramma. Als mijn jonge kinderen ondanks dat ze het niet gezien hebben over 'teringtubbies' iets hebben gehoord, dan is er een grens overschreden die m.i. net zo erg is als kinderporno. Als je iets te persifleren hebt doe het dan over volwassene items, blijkbaar is bij Bart de Graaf de fantasie opgedroogd. BNN zal op deze manier nooit iets worden.
Dani
voor die verschrikkelijke trap die hij uitdeelde in de wedstrijd Ajax-PSV. Doe hem in de zak en stuur hem ver weg.
Ruud Gullit
Deze walgelijk overdreven voetballer / coach is ver over het paard (schimmel) getild. Na het verlaten en ongelukkig maken van al zijn kinderen in Nederland, is hij nu bij de mensen in Engeland de boel aan het verzieken. In de zak met die man en natuurlijk een pak slaag met de roe!
Menno Buch
Omdat hij misbruik maakt van mensen die voor zichzelf moeten worden beschermt. De maatschappij zou deze mensen moeten beschermen.
Joop Braakhekke
Een zak in een zak. Hij is een gladde, glibberige, enge, irritante kwijlebal die met zijn enge gezicht boven het eten hangt. Niet echt hygienisch!
Prinses Irene
en dat ze dan lang genoeg met de bomen zal praten, opdat ze zelf verdwijnt!
Frits Bolkestijn
Blij dat ie van de politieke voorgrond af is wil ik zijn bekakte dialect nooit meer horen.
Emile Ratelband
Omdat ik zwaar depressief wordt van die man met z'n positiviteit!
Dani
Zelfs als Ajax-fan vind ik dat deze actie tegen Lodewijks toch wel iets te ver ging! Hij moet gewoon gaan voetballen, dan heb je zulke gefrustreerde actie niet meer nodig! Daarnaast word ik een beetke moe van al dat gezeur dat hij zo'n "lekker ding" is.
Catherine Keijl
ze is zo erg ik heb er geen woorden voor dicht tapen die zak en nooit meer terug
Minister Pronk
Van mij mag hij in de zak. en stop hem diep weg in een klooster. Deze man is staatsgevaarlijk.