Zet de schoen voor...


Een schouderklopje voor...

Teletubbies
omdat die zo schattig zijn en ze praten erg leuk
Jacques de Milliano
Zijn eerlijkheid komt sympathiek over. Zijn toekomst zal mogelijk leren of eerlijkheid en politiek wel of niet samen kunnen gaan
Paul de Leeuw
Hij kan zeer grove opmerkingen maken, maar ik zie hem als een geweldig artiest met een grote bek en een klein hartje. Hij is één van de "dingen" die ik mis van Nederland en ik hoop dat hij ooit een voorstelling op Curaçao zal geven. Voor al zijn te gekke theatervoorstellingen, t.v.-uitzendingen en mooie liedjes zet ik voor hem de schoen.
Emily Bremers
Een prins die op zijn leeftijd achter de rokken van zijn moeder kruipt is het niet waard. God behoede Nederland voor zo'n koning. Sterkte vrouwke.
Teletubbies
omdat ze zo schattig zijn en leuk zingen en zo leuk doen. Ik vind lala het leukst en po vind ik het grappigst. Ze maken me heel dol en aan het lachen.
Linda de Mol
omdat ze het maar goed doet met haar werk en kind
Koningin Beatrix
Omdat Koningin Beatrix de enige koningin ter wereld is die nuchter en menslievend is. Zij behandelt iedereen gelijkwaardig en toont respect voor eigenmening. Ze is intelligent en eerlijk.
Paul de Leeuw
omdat hij de allerliefste knuffelbeer van Nederland is en daarbij ook nog een geweldig leuk programma presenteert !
Pieter Storms
Wel doordrammerig,maar heeft wel resultaat. TV is machtig,ga zo door Pieter.
Prinses Juliana
Omdat ze een heel waardige en aardige koningin is geweest. Ik wens haar alle goeds toe. Sint voor deze prinses graag meerdere schouderklopjes.
Willem Wever
Altijd beweerde ik dat ik geen kind meer wilde zijn - maar als je hem de wensen van zoveel kinderharten ziet vervullen dan zou ik stiekem toch wel weer even in mijn ondeugende kinderschoenen willen staan! Echt waanzinnig gaaf hoe hij met kinderen kan omgaan - hun in de waarde laat, ze laat genieten en zelf er onwijze lol in blijft houden......Met stip gestegen van 10 naar plaats 1!
Linda de Mol
omdat ik haar een eerlijke oprechte warme spontane meid vind die altijd "gewoon"is gebleven. en als ze een keer op een onverwacht moment word overvallen door Bart de Graaf of Willibrord ze altijd spontaan even tijd vrij maakt een echte Hollandse kanjer
Edwin Evers
Omdat hij het leukste en vrolijkste radio programma maakt van het moment.Om zijn geweldige vertolkingen van bekende nederlanders.
Angela Schijf
voor een mooie rol in g.t.s.t.
Fabienne
omdat ze gewoon het lekkerste vj is met Tooske. Ze krijgt van mij ook een dikke zoen.
Jacques de Milliano
Hij is tenminste iemand, die zijn principes trouw blijft en niet, zoals alle andere politici, als een mak schaapje meegaat met wat de partij besluit. Bovendien had hij voor 100% gelijk in de kwestie over de asielzoekers.
de Teletubbies
omdat ze lief en sociaal zijn en dat kan je niet van iedereen zeggen. het zonnetje lacht de lucht is blauw Teletubbies kom maar gauw
Andrë van Duin
Omdat hij mij steeds blijft boeien met zijn fantastische komische programma's terwijl hij toch zo heerlijk nuchter blijft
Cees Priem
Hij heeft na een aantal maanden Frankrijk wel een lekkere vakantie verdient! Op naar spanje dus (op de fiets natuurlijk!)
Toon Hermans
Prachtige vent, en ik ben blij dat hij er weer bovenop lijkt te komen, Kop op Toon
Peter R.de Vries
Ga zo door Peter, nog even en we kunnen weer veilig over straat lopen.
Louis van Gaal
Ook nu het moeilijk gaat in Barcelona blijft hij bij zijn eigen mening, wie niet luisteren wil vliegt eruit, dat zie je nu met Vitor Baia. Louis blijft voor mij na Cruijff de beste trainer ter wereld, jammer dat wij het nu met Morten moeten doen
Pieter Storms
Geweldig hoe deze man de strijdt met het onrecht in NL aangaat. Natuurlijk is het TV, maar zonder deze man kunnen deze mensen niks beginnen, ook al staan ze in hun recht.
Carla Zijlstra
vanwege haar formidabele Nederlandse record op de 5 kilometer schaatsen in Heerenveen. Klasse, meid, ga zo door!
Marco Borsato
omdat hij deze afgelopen jaren zoveel en zo goed muziek heeft gemaakt en ondanks dat toch zo zichzelf blijft. En dan ook nog tijd voor zijn gezin over heeft. Vandaar dit schouderklopje van mij mogen het er nog meer worden.
Frans Bauer
omdat hij toch al meerdere malen de Ahoy vol heeft gekregen
Toon Hermans
Meneer Toon is ziek en ik hoop dat hij er weer boven op komt, want ik mag hem graag zijn gedichtjes en verhalen maken veel indruk op mij. Ik gebruik zijn gedichtjes vaak en dat wordt door de gene zeer gewaadeerd.
Jacco Eltingh
Omdat hij samen met zijn dubbelpartner Paul Haarhuis bijna alles heeft gewonnen wat een tennisser kan winnen.Ik wil Jacco hierbij bedanken voor alles wat hij voor het Nederlandse tennis heeft betekent en wens hem ontzettend veel succes met zijn volgende carriere na zijn succesvolle tenniscarriere.
Leontien van Moorsel
Omdat het ontzettend bewonderingswaardig is hoe zij zich heeft weten terug te vechten uit zo'n ontzettend diep dal, om uiteindelijk dit jaar wereldkampioen tijdrijden te worden.Dit is ontzettend knap en het toont toch maar weer eens aan wat voor een fantastische sportvrouw zij is!
Erben Wennemars
Ondanks alles wat hij heeft moeten meemaken in en na de Olympische Spelen in Nagano, Japan reed hij (als sprinter notabene)de eerste marathonwedstrijd op natuurijs mee. Dan heb je nog eens lef en doorzettingsvermogen. Voor hem graag de grootste maat aanwezig bij de openhaard, hij heeft het absoluut verdiend!
Isabel
Voor de moed om van TV naar de radio te gaan. Maar ik mis haar wel op de TV.
Joop Braakhekke
omdat hij het tot nu toe steeds maar weer een goed programma in elkaar weet te zetten met ideeen waar je echt van kunt leren en het zo weet te brengen op zijn eigen manier, lekker zichzelf blijft.
Emily Bremers
omdat zij mooi vier jaar voor niks alles heeft opgegeven, alleen voor die dikke prins en onze "hare Narigheid". Ik had je graag als koningin willen hebben, viel er tenminste nog wat te lachen!
Rob Stenders
Omdat iedereen hem altijd heeft lopen afzeiken, maar ik vind je stem en persoonlijheid heerlijk!
Victor Reinier
Omdat hij zo'n lekker ding is!
Bart de Graaff
omdat een mens als Bart het verdient om na een lange tijd van vechten eindelijk lijkt te bereiken wat hem toekomt
Menno Buch
Beter één lelijkerd met wansmaak op de buis, dan tien Marc Dutroux's in de struiken...
Patrick Lodewijks
Omdat hij zijn gezondheid riskeerde voor z'n club
Karin Bloemen
Wat een moord vrouw
Gordon
omdat deze sympathieke zanger en presentator niet alleen een lekker ding is maar ook het hart op de juiste plaats heeft. Ik wens hem dan ook alle goeds toe dat hij maar weer snel zich beter mag voelen. Ik hoop hem snel weer hier in Nederland te kunnen begroeten, ik mis je.
Anouk
omdat ze een geweldige stem heeft en dat ze zich totaal niets aantrekt van wat andere mensen over haar zeggen en /denken en daat ze gewoon een Haagse straadmeid blijft Anouk blijf zo doorgaan en maak weer eens een nieuwe cd want daar zitten we allemaal op te wachten.
Rob de Nijs
omdat hij voor mij al jaren lang een van de beste zangers van nederland is en dat zal hij voor mij ook altijd zal blijven
Jaap de Hoop Scheffer
Ondanks tegenslag altijd maar doorgaan!
Guus Hiddink
Vakkundig, psycholoog van eerste orde en na WK 98 nu weer op niveau in Madrid. Hij moet zijn schoen vol krijgen misschien als Sint terug is in Spanje.
Fabienne de Vries
omdat het een knappe meid is die elke dag iedere keer weer een leuk programma maakt en die nooit last schijnt te hebben van een maandaghumeur!
Edsilia Rombley
Omdat zij gewoon een steengoede zangeres is van wereldklasse met een dijk van een stem en omdat zij gewoon een tof mens is. Ik wens haar heel veel succes met haar cariere.
Raymond van Barneveld
Na jaren van doorzetten en met hart voor de sport darts is het hem dit jaar gelukt om in het hol van de leeuw het Wereldkampioenschap darts 1998 op zijn naam te schrijven. grote klasse !
Simone Kleinsma
Ik hoop dat 1999 een beter jaar voor haar wordt dan 1998 is geweest. Ik Kees & Co is ze fantastisch + de Parodieparade.
Henny Huisman
Fantatisch wat hij doet!! toch zeker als er mensen blij gemaakt worden met een weerzien!!!!!!!! ga zo door!
Henny Huisman
Omdat hij altijd mensen help in zijn shows. Erg bemoedigend in een tijd waar iedereen meer aan zichzelf denkt dan aan de andere.
Benny Neyman
omdat hij mooi kan zingen.
Patty Brard
Omdat ze er toch weer bovenop gekomen is en gewoon een tof wijf is. Ze flikt het gewoon
Toon Hermans
omdat hij ons jarenlang op zeer plezierige wijze heeft vermaakt zonder enigermate grof te zijn geweest
Ilse de Lange
Voor haar Fantastische muziek en haar spontane voorkomen
Youp van 't Hek
Omdat hij het vlees van de Bioindustrie heeft afgekeurd. En ons bewust wil maken dat we maar eens minder vlees moeten eten. Iedereen die dit leest leuke feestdagen en minder, of helemaal geen vlees.
Carlo en Irene
Omdat ik zelfs toen ik nog geen kinderen had al keek en dat nu samen met mijn kinderen nog steeds doe ! Het is echt een leuk kinderprogramma,geen moord en doodslag maar gewoon gezellige kindertelevisie !! Een hele dikke pluim voor Carlo en Irene!
Jari Litmanen
Met daarin een nieuw contract bij Ajax voor het leven, die hij niet kan weigeren! Ajax zonder litmanen is als peper zonder zout!
Syb van der Ploeg
omdat ik zelfs 's morgens in Amerika mijn eigen, prachtige Friese taal kan horen terwijl ik onder de douche sta. Ik moat er net oan tinke as "de Kast" er net wie. Oant sjen en Fryslan boppe!
Mirna Goossen
fantastisch - en handige donder die meid.....je doet het beter dan die na-aper van jou op rtl4- minousch of zo heet ze..die kan alleen maar kleuterwerk doen.
Victor Reinier
Omdat 't zo'n leuke kerel is
Tooske Breugem
Gewoon de mooiste en lekkerste veejay van het land!
Patrick Lodewijks
Dat hij maar weer snel beter mag worden
Willem Alexander
Stop maar een nieuwe prinses in zijn schoen, dat heeft deze jongen wel verdient. Het is niet makkelijk wanneer heel Nederland bij je eerste zoen over je schouder meekijkt
Henny Huisman
Een fantastisch aardige en goedheilig-man.
Piet Römer sr
Iemand die op die manier Baantjer zo kan neerzetten dat onze Zuid-Afrikaanse vrienden denken dat het echt is! Piet, ga zo door met Baantjer, en dankzij mij moeder in Nederland kunnen wij nu in December weer naar nieuwe afleveringen kijken!
Cees Priem
Omdat hij de klappen op vangt van die schoften in Frankrijk. Zolang ze hun junks niet in eigen land kunnen houden moeten ze een hard werkende kerel met rust laten.
Frits Bom
Omdat hij ons met zijn programma 'Vakantieman' al heel wat geweldige avondjes leedvermaak bezorgd heeft Heerlijk om vooral die domme Nederlanders in Spanje te zien. Frits, geweldig!
André van Duin
Omdat hij de laatste jaren 1 van de weinige komieken is die een mens aan het lachen kan brengen, en zo even de zorgen van alledaags kan vergeten.
Cees Priem en Jan Moors
Omdat ze, al dan niet terecht, in een hulpeloze en moeilijke situatie zitten. Ze kunnen wel een schouderklopje gebruiken.
Hennie Huisman
Omdat hij een eenvoudige jongen is gebleven en uit de zaanstreek komt
Jeroen Post van TMF
omdat hij een ongeloofelijk lekker ding is en omdat hij de beste VJ van de wereld is.
Mevrouw Boonstra
Omdat het zelfs hier in de VS in de krant stond (heel klein weliswaar) en het gewoon afschuwelijk is dat mensen dit elkaar opzettelijk aan kunnen doen.
Sieb van "De Kast"
omdat hij zo ontzettend mooie krullen heeft.
Xander de Buisognje
zanger van Volumia

omdat ie zo ongelooflijk mooi en heel diep rakend nummer kan zingen, en mij het gevoel geeft dat ik niet alleen op de wereld ben met m´n shit.
Johan Cruyff
omdat hij nog altijd de god van het voetbal is.
Bart de Graaff
Je kan over hem zeggen wat je wilt, maar hij heeft het toch maar mooi voor elkaar!
Pieter Storms
eindelijk iemand die het op durft te nemen tegen het hypocriete gedoe in Nederland. Hij zegt tenminste recht voor zijn raap waar het op staat en dat vind ik bewonderenswaardig. En dat bakje koffie nemen we gewoon op de koop toe...Ga zo door Pieter, geef ze op hun sodemieter!
Patrick Lodewijks
Bleef ondanks alles toch een heer. Kan zelfs Dani nog vergeven. Ajax zou Dani ook een straf kunnen geven: zou voor Ajax pleiten. De aktie van Dani was verre van sportief: wil hij zichzelf nog voetballer noemen?
Mw. Boonstra
Welke schoften kunnen zoiets doen. Hiervoor alleen al zou de doodstraf weer ingesteld moeten worden. Ik hoop dat mw. Boonstra nog een menswaardig leven krijgt.
Acda & de Munnik
te gekke muziek, om eeuwig van te genieten
Fons van Westerloo
Hij heeft werkelijk een fantastische zender gemaakt van SBS6. Dat kan ik van TV10 trouwens niet zeggen
Gordon
omdat hij een fantastich mens is, eerlijk en oprecht met het hart op de juiste plaats. Achter die lach schuilt een warm mens die altijd een luisterend oor heeft voor de problemen van een ander. Ik wens hem hier vandaan ook heel veel beterschap toe.
Paul de Leeuw
Het is een fantastisch mens met een grote mond maar met een heel klein hartje. Hij is oprecht en integer. Kortom een prachtig mens.
Pieter Storms
Je helpt mensen, die het zelf niet meer overzien in hun papierbombarie omdat er vreemde instanties zijn die niet zonder de televisiemedia kunnen. Zijn die nou dom of juist slim, ik weet het niet! Maaar, zet ze maar voor het blok hoor, en uuuuh, die bak koffie, die kan je krijgen hoor!
Hansje Raatjes(Boonstra)
Omdat ze wel een schouderklopje kan gebruiken
Wim Kok
Een fantastische minister-president. Integer, humoristisch (ik vind hem zeker niet saai), geen blaaskaak, vertrouwenwekkend.
Frank en Ronald de Boer
Omdat ze iedere ochtend tijd vrij maakten om wakker nederland via radio 3 weer een beetje op te vrolijken. De jongens verdienen echt een lekkere wortel en natuurlijk het bekende schouderklopje van die ouwe heer uit spanje.
Sacha de Boer
Het is natuurlijk puur persoonlijk maar ik mag dit wezentje graag op het scherm zien. Wie weet valt ze in het echt tegen, maar die kans is toch nihil dus ik geniet van haar verschijning op mijn kijkbuis. Leuke meid.
Hansje Boonstra
Omdat zij wel wat oppeppillen in haar schoen kan gebruiken!
Victor Reinier
Omdat ie zo'n lekker ding is.
Marco Borsato
omdat zelfs in gesnieeuwde Moskou wordt het warmer als ik naar zijn mooie liedjes luister!
Gordon
omdat hij het de laatste tijd niet erg gemakkelijk heeft gehad en hij is een kei van een zanger,presentator en een goed mens met een warm hart. Ik wens hem dan ook heel veel sterkte en verder veel geluk met Patrick.
Dani
deze arme jongen wordt opeens door iedereen besprongen, alleen maar vanwege een ongelukkig moment. Geef die peer een wortel.
Harry Vermeegen
hij is een fantastische man met een fantastisch programma. Op een subtiele wijze brengt hij de kern in het licht. En met zijn ogenschijnlijke komische persoonlijkheid maakt hij alles toegankelijk. Een ware vedette!
Gordon
Niet als zanger ,maar omdat hij ziek is. Veel sterkte joh! We denken aan je
Marco Borsato
omdat hij mij, als exchange student in Amerika, 's morgens dat Nederlandse, nuchtere gevoel geeft dat ik nodig heb als ik uit bed kom en mijn koffie drink en een douche neem. Bedankt Marco!
Emily Bremers
omdat Emily zich vier jaar heeft opgeofferd heeft voor willem alexander,en dat eigenlijk voor niets ze had van mij koningin mogen worden
Minister Pronk
Voor zijn inzet voor het milieu en armoe in de wereld
Jaques Milliano
deze man verdient door trouw te blijven aan zijn princepens een groot compliment de meeste mensen in de kamer of cabinent blijven hun ideale slechs trouw als ze die moeteloos kunnen volgen
Erben Wennemars
Hij verdiend echt een schouderklopje, na de pech van vorig jaar, is hij weer terug. Hij gaat het helemaal maken!!
Amanda Hopmans
vasthoudend op weg naar de top! Ga Door!
Herman Brood
Deze zingende tekenaar barstens vol talent verdient meerdere schouderklopjes. Hoe deze jongen van z'n moeder houdt is een voorbeeld voor een ieder.
De Telegraaf
Omdat de telegraaf het mogelijk maakt dat heeeeeeeeel veel mensen ,elke dag de telegraaf kunnen lezen op het internet
Judith de Bruin
Omdat ze Get de Picture zo leuk brengt en omdat ze in de ochtenden niet meer is te zien.
Aron Winter
Hij verdient het, zolang in Italie voetballen op top niveau.
Bart de Graaff
omdat hij tussen al die saaie omroepen weer eens een eigenzinnige omroep voor jongeren heeft gelanceerd. Gaaf!
Leo Beenhakker
Heeft Feyenoord uit het dal gehaald, en gebracht waar het hoort te staan!!
Lucille Werner
leuke precentatrice doet het goed op de tv. en niet tevergeten ze heeft het vrolijkste gezicht van de nederlandse televisie
Jacques Milliano
Ongeacht of je het nou met zijn standpunt en visie eens bent of niet, hij durft tenminste voor zijn mening uit te komen. Politiek gezien was het wellicht niet zo'n verstandige keuze, maar als mens heeft die het fantastisch gedaan.
Bart de Graaf
omdat eindelijk iemand zichzelf durft te zijn in medialand en daarbij ook nog eens echte humor heeft. Bart succes!
Menno Buch
Zijn kijk "almost" real tv is vernieuwend voor TV minnend Nederland. TV maken op deze manier is een schot voor de BUCH.
Julia Samuel
Omdat zij zo een sympathieke dame is,en is altijd vrolijk en presenteert haar programma's altijd met een lach, EEN DIKKE SCHOUDERKLOP VOOR JOU!!!!!
Jack Spijkerman
gewoon omdat ie een perfect programma presenteert. En daarbij lekker zichzelf is.
Erica Terpstra
Uit de politiek maar wel in het wespennest van NOC / NFS, ik hoop dat ze daar ook veel plezier blijft hebben.
Marjolein Keuning
omdat ze sympathiek overkomt bij alles wat ze doet, ze is veelzijdig en naar mijn mening wordt ze te weinig geprezen in haar kunnen, daarom hoop ik dat de musical Elisabeth de opvolger van Miss Saigon wordt, met Marjolein Keuning in de rol van Elisabeth. Heel veel succes!!!!
Robin Korving
derde op de EK in Boedapest afgelopen augustus. Hij brengt weer leven in de Nederlandse atletiek!
Marco Borsato
Altijd zulke mooi liedjes de Bestemming was een groot succes , klasse Marco ! Ga zo door !!!
Johnny Kraaykamp jr.
Leuke gozer! Mag van mij vaker op de buis!
Paul de Leeuw
omdat hij de allerbeste entertainer van deze eeuw is, met zijn grote bek verbloemt hij alleen maar hoe kwetsbaar en lief hij eigenlijk is.
Simone Kleinsma
omdat ze de meest fantastische vrouw ter wereld is.
Irene Moors en Carlo Boszhard
omdat ze zo'n onwijs leuk programma maken op de zaterdag ochtend. Ze geven ouders de mogelijkheid een dag in de week uit te slapen, omdat de kinderen bezig zijn met Carlo en Irene. Hierdoor zijn de ouders toleranter, omdat ze beter hebben geslapen, en is het dus weer voordelig voor de kinderen. Bovendien hebben ze zelf natuurlijk een leuke tijd voor de tv. En het belangrijkste: ze trekken zelfs studenten uit bed, en zorgen dus voor betere studeerprestaties, omdat de studenten na Telekids massaal studeren en daardoor slagen.
Erwin Krol
Omdat deze veel leuker is dan Piet Paulusma en ook verstaanbaar.
Gordon
Als zanger mag ie van mij mee in de zak naar Spanje, maar als presentator is hij gewoon de beste van dit moment. Hij heeft erg veel humor en is gewoon een toffe gozer!
Tatum van brutale meiden en die andere ook
omdat ze altijd zo brutaal zijn.
Albert Verlinden
omdat hij een sprekend voorbeeld is voor Roze Nederland
Jos Verstappen
Hij heeft vreselijk zijn best gedaan, maar heeft helaas geen punten kunnen halen. Succes verder, en prima gedaan!
Emily Bremers
Omdat zij zo'n moeilijk jaar achter de rug heeft en zij het verdient om verwend te worden.
Rob Stenders
fantastische DJ