Terug naar de indexNieuwjaarshoroscoop 2000
 


Weegschaal

23-09/03-10

Vooruitgang is voor 2000 het sleutelwoord. Daarbij zorgt Neptunus dit jaar voor een harmonieuze sfeer en een sereniteit die inspirerende creaties in de hand werken. Na de lente verwent Jupiter u in de vorm van een promotie, een belangrijke ontmoeting of huwelijk. Juli en augustus worden in deze beslissend. Uw inspanningen zullen vanaf november tot in 2001 vruchten afwerpen.

03-10/13-10

U hebt dit jaar de zevenmijlslaarzen aan. Pluto brengt degenen van voor de 8ste onverwachte mogelijkheden. U bent energiek, hartstochtelijk en vastberaden, zodat u bijval krijgt. In de herfst krijgt u op uw werk te maken met een positieve verandering. Degenen van na de 7de maken eveneens een sprong voorwaarts. Uranus geeft u durf om uw originaliteit te uiten.

13-10/23-10

De eerste twee maanden ziet u resultaat van een voorstel en krijgt u antwoord op vragen, waarbij anderen een grote rol spelen. Daarna verloopt uw jaar probleemloos. Alleen degenen van voor de 16de beleven tussen april en juli een spannend avontuur dat te maken heeft met kinderen of geavanceerde technologie. In 2001 zult u hier met genoegen op terugkijken.

Terug naar de index