Terug naar de indexNieuwjaarshoroscoop 2000
 


Waterman

20-01/30-01

Verwarring is troef tussen februari en april. Sommigen worden met een misstap van afgelopen zomer geconfronteerd. Neptunus is in deze periode uit op chaos en Jupiter zaait onrust in zaken en financiŽn. Dit is geen goed moment om te investeren. Vanaf mei klaart de lucht op en vanaf juli is hij strakblauw. Realiseer uw idealen en dromen.

30-01/09-02

Een afwisselend jaar voor degenen van voor de 4de. Pluto maakt u creatief en geeft u overredingskracht, waarmee u alle deuren opent. Uw jaar begint rustig, maar komt vanaf april in een stroomversnelling. Als u van na de 3de bent, zorgt Uranus voor onverwachte, drastische veranderingen. Pas u tussen maart en mei aan en wees tolerant; tegenslag blijft u niet bespaard.

09-02/19-02

In de eerste twee maanden kunt u het resultaat bekijken van benutte kansen die Jupiter u vanaf juni vorig jaar gaf. Een project komt van de grond en een voorstel neemt vaste vormen aan. Vanaf mei moet u zich bewijzen en dat is niet makkelijk. Ga in mei en juni uitdaging uit de weg! Blijf verstandig, volhardend en houdt u strikt aan de regels.

Terug naar de index