Terug naar de indexNieuwjaarshoroscoop 2000
 


Vissen

19-02/29-02

De eerste maanden geniet u van de giften van Jupiter. Als u van voor de 26ste bent, gaf hij u afgelopen zomer ook al kansen. Nu brengt hij weer mogelijkheden. Kortom, het geluk is met u. Vanaf juli wordt Jupiter vijandig en zorgt hij voor complicaties op allerlei gebied. Zorg dat u uw zaakjes op orde hebt, want ook volgend jaar houdt hij u in de gaten.

29-02/10-03

Als u van voor de 5de bent, dan twijfelt u aan uw levensstijl. De herfst wordt in deze belangrijk en maakt u wat chaotisch. Het is noodzakelijk om tot de kern door te dringen. Deze identiteitscrisis kan in 2001 tot een radicale heroriŽntatie leiden. Bent u van na de 4de, dan belooft Saturnus te investeren en uw positie te versterken. In april en mei ziet u wensen in vervulling gaan.

10-03/21-03

Vanaf mei steunt Saturnus u bij uw projecten en begunstigt investeringen in onroerend goed. In mei en juni brengt Jupiter u geluk en maakt u optimistisch bij alles wat u onderneemt. Profiteer van deze gunstige omstandigheden, die u promotie kunnen opleveren. U kunt stapje voor stapje aan een solide toekomst bouwen. Kortom, een versterkend jaar.

Terug naar de index