Terug naar de indexNieuwjaarshoroscoop 2000
 


Tweelingen

21-05/01-06

De invloed van Neptunus geeft u creatieve inspiratie. Vanaf juli komt Jupiter in uw sector, waardoor u spectaculair in de belangstelling komt te staan. Hij helpt u bij uw promotie en bij het nemen van een beslissende stap. Succes verzekerd in 2001. Als u van voor de 24ste bent, kunt u dankzij Saturnus in de nazomer de eerste steen leggen voor een ambitieus project.

01-06/11-06

Degenen geboren voor de 6de ondergaan een diepgaande verandering in hun liefdesleven. Dit kost u veel energie en innerlijke strijd. De herfst wordt beslissend: sommigen kiezen voor een nieuw leven. Bent u van na de 5de, dan wordt u voortgedreven door een stimulerende Uranus. Nieuwe technieken kunnen uw leven gunstig be´nvloeden.

11-06/21-06

Begin dit jaar wordt het meest succesvol, ook wat betreft de liefde. Vanaf maart verloopt uw jaar in een gelukzalige harmonie en kunt u het rustig aan doen. Als u voor de 14de bent geboren, zorg dan dat u tussen april en juli de aansluiting niet mist. Uranus begunstigt ontmoetingen, voorstellen en een onverwachte aanbieding, die u volgend jaar kunt benutten.

Terug naar de index