Terug naar de indexNieuwjaarshoroscoop 2000
 


Stier

20-04/30-04

Een ideaal jaar om u over te geven aan creatieve droombeelden, alhoewel Neptunus de realiteit wat verdraait. Tussen februari en april biedt Jupiter oplossingen en krijgt u aanbiedingen op een presenteerblaadje aangereikt. Controleer of er geen addertje onder het gras zit. Wees niet te goed van vertrouwen: daar kan misbruik van worden gemaakt.

30-04/10-05

Hoewel tolerantie niet uw sterkste kant is, verbetert u zich. Uranus dringt u abrupte veranderingen op: omscholing, verandering in levensstijl of scheiding? Tot in mei maakt de strenge Saturnus het u niet makkelijk. Uw verantwoordelijkheden worden groter. Pas op voor overbelasting, zodat u niet overspannen raakt. Voor sommigen worden in de lente dromen werkelijkheid!

10-05/21-05

Iedere zeven jaar opent Saturnus onze ogen en dit jaar bent u aan de beurt. Enerzijds wordt u zich bewuster van uw kennis en macht, anderzijds overvalt u de eenzaamheid. De lente wordt belangrijk: u begint dan aan twee nieuwe cyclussen (Jupiter en Saturnus), dat wil zeggen een nieuw leven. Als u ervan droomt uw bestaan te veranderen, staat niets u in de weg.

Terug naar de index