Terug naar de indexNieuwjaarshoroscoop 2000
 


Steenbok

21-12/01-01

Een jaar zonder wolken met tussen februari en april een periode van geluk. Jupiter biedt u mogelijkheden op professioneel en materieel gebied. Grijp uw kansen, onderneem en realiseer uw verlangens. Sinds juni '99 komt Jupiter, de gulle gever, voor de derde maal in uw zone en dat betekent de hoorn des overvloeds!

1-01/11-01

Tot in mei is Saturnus uw drijvende kracht: u bent onvermoeibaar en overtreft uzelf in doeltreffendheid, zelfdiscipline en vastberadenheid. Dit alles resulteert nog voor de zomer in de realisatie van iets dat u ambieert. April en mei, als Jupiter u verwent met succes en sociale erkenning, worden uw beste maanden. Vanaf juni kabbelt u rustig verder.

11-01/20-01

U kunt het verworvene versterken, bestaande relaties verdiepen en uw sociale positie verbeteren. Wellicht gaat u over tot de aankoop van een huis. Er rust dit jaar geluk op investeringen in onroerend goed, ook op die in het buitenland. Sommigen van u worden verleid om weer aan een studie te beginnen. Vanaf mei komen er geweldige kansen op uw pad die een lang leven beschoren zijn.

Terug naar de index