Terug naar de indexNieuwjaarshoroscoop 2000
 


Schorpioen

23-10/02-11

Dankzij Neptunus een jaar van onzekerheid en demotivatie. Uw werk en familie komen op de tweede plaats door uw innerlijke zoektocht naar het ideale. Muziek en kunst zijn uitstekende inspiratiebronnen en helpen u om de innerlijke chaos de baas te blijven. Geef tussen februari en april blijk van objectiviteit en inzicht en zie af van een verbintenis.

02-11/12-11

Een ge´rriteerde Uranus brengt commotie op uw werk, een verhuizing of scheiding. Tot juni neemt u drastische beslissingen, wat u versterkt en zelfvertrouwen geeft. Als u van voor de 11de bent, had u hier vorig jaar ook mee te maken en kunt u nu conclusies trekken en een andere richting inslaan. Bent u van na de 10de, dan veroorzaken gebeurtenissen een koersverandering.

12-11/22-11

Saturnus dwingt u in mei de balans van een relatie op te maken. Sommigen doen geen water bij de wijn en zijn veeleisend. Anderen zien de kwaliteit van hun relatie en zijn wel bereid tot concessies. Mei en juni kunnen dus zowel een scheiding als een verbintenis opleveren. Als u van voor de 15de bent, staat een drastische verandering tussen april en juli centraal.

Terug naar de index