Terug naar de indexNieuwjaarshoroscoop 2000
 


Ram

21-03/31-03

U kent geen stress, maar dankzij Neptunus bent u wel gevoeliger en scherper in uw waarneming, vooral wat ecologische kwesties betreft. Dit jaar is ideaal om u in te zetten voor een vereniging. Jupiter helpt u vooral in de zomer uw verlangens te realiseren en ontmoet u iemand onder de juiste voortekenen. Vanaf november profiteert u van succesjes

31-03/10-04

Een dynamisch jaar vol positieve veranderingen. De lente, zomer en de maand december zijn gunstig. Als u voor 4 april bent geboren, staat Pluto u bij: voor de een succes op professioneel gebied, voor de ander herstel dankzij een reis of opleiding. Uranus brengt voor degenen van na de 3de ingrijpende veranderingen. Een ideaal jaar om samen te werken.

10-04/20-04

U kunt tot half februari de vruchten plukken van 1999. Dankzij Jupiter, die dit jaar het pad voor u uitzet, realiseert u iets wat u in juni hebt voorbereid. Een ontmoeting of voorstel kan uw leven be´nvloeden. Als u van voor de 14de bent, wordt u in de lente geconfronteerd met een aangename verandering en dat zal uw jaar verder bepalen.

Terug naar de index