Terug naar de indexNieuwjaarshoroscoop 2000
 


Maagd

23-08/02-09

Tussen februari en april is Jupiter u goed gezind. U vindt het geluk en hebt succes op uw werk. Degenen van voor de 30ste benutten kansen die zij vorig jaar zomer ook al kregen. Kies voor de lente om de basis te leggen voor een solide verbintenis, vanaf juli keert Jupiter zich tegen u. Maak u niet schuldig aan nalatigheid, want vanaf november moet u daarvoor boeten.

02-09/12-09

Als u van voor de 7de bent, vormt het jaar 2000 een sleutelrol in uw bestaan. Voor de een op professioneel gebied, de ander ondergaat een innerlijke metamorfose. U laat zekerheden achter voor het nieuwe. Saturnus en Jupiter helpen u tot in april om uw doel te bereiken. Degenen van na de 6de versterken hun verworven positie en investeren in de toekomst.

12-09/23-09

Dankzij Saturnus en Jupiter krijgt u vanaf mei kansen op uw werk en in de liefde. Gaat u hier op in, dan verzekert u zich van een goede toekomst. Voor velen wordt mei of juni dan ook gedenkwaardig: u stapt in het huwelijksbootje, bent in blijde verwachting, maakt promotie of koopt een woning. Aarzel niet in uw toekomst te investeren of u te verbinden.

Terug naar de index