Terug naar de indexNieuwjaarshoroscoop 2000
 


Leeuw

22-07/02-08

Tweeledige oppositie van Neptunus. Als u krampachtig vasthoudt aan prioriteiten krijgt u te maken met verwarring; verliest u gevoel voor richting dan komt u in een depressie. Maar bij goed gebruik van uw energie, wacht u artistieke inspiratie. Februari en maart worden chaotisch, maar na juni kunt u met steun van Jupiter aan uw ontwikkeling werken.

02-08/12-08

Bent u van voor de 7de, dan brengt Pluto u tot grote hoogte en stort u zich dit najaar op een ambitieus plan. Alleen het eerste trimester wordt u met onaangename gevolgen uit 1999 geconfronteerd. Als u van na de 6de bent, wacht u een verandering in uw relatie, die voor sommigen al is begonnen. Los van een vluchtige ontmoeting, draait het dit jaar vooral om uw partner.

12-08/23-08

De eerste twee maanden profiteert u van prachtige resultaten van een onderneming of samenwerking. Vanaf mei keert het tij. Saturnus kondigt oponthoud aan en dwingt u tot het opmaken van de balans, waarna u uw plannen moet bijstellen. In het voorjaar kunt u materieel gezien in de problemen komen, maar dat helpt u om uw sterke kanten te ontdekken.

Terug naar de index