Terug naar de indexNieuwjaarshoroscoop 2000
 


Kreeft

21-06/01-07

De periode februari-april is het meest succesvol. De stand van Jupiter brengt u succes, welvaart en kansen. Iets opzetten in teamverband zal u geen windeieren leggen. Degenen van voor de 28ste profiteerden afgelopen zomer al van de gunstige stand van Jupiter en zien nu hun wensen in vervulling gaan. U kunt het gehele jaar genieten van zijn giften.

01-07/12-07

Het eerste halfjaar staat in het teken van succes. Projecten waar u mee bezig bent, kunt u vůůr de zomer afronden. Investeren doet u onder de beste voortekenen en als iets niet helemaal naar wens gaat, blijft u buiten schot. Tot eind mei kunt u een uitdagende onderneming aangaan, u in de liefde verbinden of overgaan tot de aankoop van een huis.

12-07/22-07

U begint dit jaar gestresst en krijgt de rekening gepresenteerd voor nalatigheid. Toch komt Jupiter u in de lente verwennen en krijgt daarbij steun van Saturnus. Zij geven u tot het eind van het jaar kracht. Goede voortekenen zijn er voor gezamenlijke projecten, onroerendgoedzaken en een officiŽle (liefdes)verbintenis. U bouwt op rotsen.

Terug naar de index