Terug naar de indexNieuwjaarshoroscoop 2000
 


Boogschutter

22-11/02-12

Uw jaar staat in het teken van vrede, inspiratie en meditatie. De zomer en de maanden november en december worden het mooist. Door de invloed van Neptunus krijgt u fantastische ingevingen en verrijkt u uw innerlijk. Vanaf juli belooft Jupiter u geweldige kansen voor een verbintenis. Een welgestelde kan u helpen bij het realiseren van uw verlangens.

02-12/12-12

Als u voor de 7de bent geboren, raakt Pluto uw innerlijk en verandert uw kijk op de wereld. Dé gelegenheid om schoon schip te maken, wat óf succes óf verlies van zekerheden met zich meebrengt. Als u van na de 6de bent, kunt u dankzij Uranus uw horizon verbreden. Dit is het moment om te moderniseren en nieuwe communicatietechnieken eigen te maken.

12-12/21-12

Jupiter verwent u al vanaf juni met promotie, financiële meevallers, geboorte of een verbintenis en gaat daar nog even mee door. Vanaf maart komt u in rustig vaarwater. Degenen van voor de 15de profiteren tussen april en juli van ontmoetingen en vernieuwingen, die zich tot in 2001 verder ontwikkelen. Grijp uw kansen, ga in op voorstellen en sta open.

Terug naar de index