Nieuwjaarshoroscoop 2000
 

 

Ram

21-03/31-03

U kent geen stress, maar dankzij Neptunus bent u wel gevoeliger en scherper in uw waarneming, vooral wat ecologische kwesties betreft. Dit jaar is ideaal om u in te zetten voor een vereniging. Jupiter helpt u vooral in de zomer uw verlangens te realiseren en ontmoet u iemand onder de juiste voortekenen. Vanaf november profiteert u van succesjes

31-03/10-04

Een dynamisch jaar vol positieve veranderingen. De lente, zomer en de maand december zijn gunstig. Als u voor 4 april bent geboren, staat Pluto u bij: voor de een succes op professioneel gebied, voor de ander herstel dankzij een reis of opleiding. Uranus brengt voor degenen van na de 3de ingrijpende veranderingen. Een ideaal jaar om samen te werken.

10-04/20-04

U kunt tot half februari de vruchten plukken van 1999. Dankzij Jupiter, die dit jaar het pad voor u uitzet, realiseert u iets wat u in juni hebt voorbereid. Een ontmoeting of voorstel kan uw leven beÔnvloeden. Als u van voor de 14de bent, wordt u in de lente geconfronteerd met een aangename verandering en dat zal uw jaar verder bepalen.


stier

20-04/30-04

Een ideaal jaar om u over te geven aan creatieve droombeelden, alhoewel Neptunus de realiteit wat verdraait. Tussen februari en april biedt Jupiter oplossingen en krijgt u aanbiedingen op een presenteerblaadje aangereikt. Controleer of er geen addertje onder het gras zit. Wees niet te goed van vertrouwen: daar kan misbruik van worden gemaakt.

30-04/10-05

Hoewel tolerantie niet uw sterkste kant is, verbetert u zich. Uranus dringt u abrupte veranderingen op: omscholing, verandering in levensstijl of scheiding? Tot in mei maakt de strenge Saturnus het u niet makkelijk. Uw verantwoordelijkheden worden groter. Pas op voor overbelasting, zodat u niet overspannen raakt. Voor sommigen worden in de lente dromen werkelijkheid!

10-05/21-05

Iedere zeven jaar opent Saturnus onze ogen en dit jaar bent u aan de beurt. Enerzijds wordt u zich bewuster van uw kennis en macht, anderzijds overvalt u de eenzaamheid. De lente wordt belangrijk: u begint dan aan twee nieuwe cyclussen (Jupiter en Saturnus), dat wil zeggen een nieuw leven. Als u ervan droomt uw bestaan te veranderen, staat niets u in de weg.


tweelingen

21-05/01-06

De invloed van Neptunus geeft u creatieve inspiratie. Vanaf juli komt Jupiter in uw sector, waardoor u spectaculair in de belangstelling komt te staan. Hij helpt u bij uw promotie en bij het nemen van een beslissende stap. Succes verzekerd in 2001. Als u van voor de 24ste bent, kunt u dankzij Saturnus in de nazomer de eerste steen leggen voor een ambitieus project.

01-06/11-06

Degenen geboren voor de 6de ondergaan een diepgaande verandering in hun liefdesleven. Dit kost u veel energie en innerlijke strijd. De herfst wordt beslissend: sommigen kiezen voor een nieuw leven. Bent u van na de 5de, dan wordt u voortgedreven door een stimulerende Uranus. Nieuwe technieken kunnen uw leven gunstig beÔnvloeden.

11-06/21-06

Begin dit jaar wordt het meest succesvol, ook wat betreft de liefde. Vanaf maart verloopt uw jaar in een gelukzalige harmonie en kunt u het rustig aan doen. Als u voor de 14de bent geboren, zorg dan dat u tussen april en juli de aansluiting niet mist. Uranus begunstigt ontmoetingen, voorstellen en een onverwachte aanbieding, die u volgend jaar kunt benutten.


kreeft

21-06/01-07

De periode februari-april is het meest succesvol. De stand van Jupiter brengt u succes, welvaart en kansen. Iets opzetten in teamverband zal u geen windeieren leggen. Degenen van voor de 28ste profiteerden afgelopen zomer al van de gunstige stand van Jupiter en zien nu hun wensen in vervulling gaan. U kunt het gehele jaar genieten van zijn giften.

01-07/12-07

Het eerste halfjaar staat in het teken van succes. Projecten waar u mee bezig bent, kunt u vůůr de zomer afronden. Investeren doet u onder de beste voortekenen en als iets niet helemaal naar wens gaat, blijft u buiten schot. Tot eind mei kunt u een uitdagende onderneming aangaan, u in de liefde verbinden of overgaan tot de aankoop van een huis.

12-07/22-07

U begint dit jaar gestresst en krijgt de rekening gepresenteerd voor nalatigheid. Toch komt Jupiter u in de lente verwennen en krijgt daarbij steun van Saturnus. Zij geven u tot het eind van het jaar kracht. Goede voortekenen zijn er voor gezamenlijke projecten, onroerendgoedzaken en een officiŽle (liefdes)verbintenis. U bouwt op rotsen.


leeuw

22-07/02-08

Tweeledige oppositie van Neptunus. Als u krampachtig vasthoudt aan prioriteiten krijgt u te maken met verwarring; verliest u gevoel voor richting dan komt u in een depressie. Maar bij goed gebruik van uw energie, wacht u artistieke inspiratie. Februari en maart worden chaotisch, maar na juni kunt u met steun van Jupiter aan uw ontwikkeling werken.

02-08/12-08

Bent u van voor de 7de, dan brengt Pluto u tot grote hoogte en stort u zich dit najaar op een ambitieus plan. Alleen het eerste trimester wordt u met onaangename gevolgen uit 1999 geconfronteerd. Als u van na de 6de bent, wacht u een verandering in uw relatie, die voor sommigen al is begonnen. Los van een vluchtige ontmoeting, draait het dit jaar vooral om uw partner.

12-08/23-08

De eerste twee maanden profiteert u van prachtige resultaten van een onderneming of samenwerking. Vanaf mei keert het tij. Saturnus kondigt oponthoud aan en dwingt u tot het opmaken van de balans, waarna u uw plannen moet bijstellen. In het voorjaar kunt u materieel gezien in de problemen komen, maar dat helpt u om uw sterke kanten te ontdekken.


maagd

23-08/02-09

Tussen februari en april is Jupiter u goed gezind. U vindt het geluk en hebt succes op uw werk. Degenen van voor de 30ste benutten kansen die zij vorig jaar zomer ook al kregen. Kies voor de lente om de basis te leggen voor een solide verbintenis, vanaf juli keert Jupiter zich tegen u. Maak u niet schuldig aan nalatigheid, want vanaf november moet u daarvoor boeten.

02-09/12-09

Als u van voor de 7de bent, vormt het jaar 2000 een sleutelrol in uw bestaan. Voor de een op professioneel gebied, de ander ondergaat een innerlijke metamorfose. U laat zekerheden achter voor het nieuwe. Saturnus en Jupiter helpen u tot in april om uw doel te bereiken. Degenen van na de 6de versterken hun verworven positie en investeren in de toekomst.

12-09/23-09

Dankzij Saturnus en Jupiter krijgt u vanaf mei kansen op uw werk en in de liefde. Gaat u hier op in, dan verzekert u zich van een goede toekomst. Voor velen wordt mei of juni dan ook gedenkwaardig: u stapt in het huwelijksbootje, bent in blijde verwachting, maakt promotie of koopt een woning. Aarzel niet in uw toekomst te investeren of u te verbinden.


weegschaal

23-09/03-10

Vooruitgang is voor 2000 het sleutelwoord. Daarbij zorgt Neptunus dit jaar voor een harmonieuze sfeer en een sereniteit die inspirerende creaties in de hand werken. Na de lente verwent Jupiter u in de vorm van een promotie, een belangrijke ontmoeting of huwelijk. Juli en augustus worden in deze beslissend. Uw inspanningen zullen vanaf november tot in 2001 vruchten afwerpen.

03-10/13-10

U hebt dit jaar de zevenmijlslaarzen aan. Pluto brengt degenen van voor de 8ste onverwachte mogelijkheden. U bent energiek, hartstochtelijk en vastberaden, zodat u bijval krijgt. In de herfst krijgt u op uw werk te maken met een positieve verandering. Degenen van na de 7de maken eveneens een sprong voorwaarts. Uranus geeft u durf om uw originaliteit te uiten.

13-10/23-10

De eerste twee maanden ziet u resultaat van een voorstel en krijgt u antwoord op vragen, waarbij anderen een grote rol spelen. Daarna verloopt uw jaar probleemloos. Alleen degenen van voor de 16de beleven tussen april en juli een spannend avontuur dat te maken heeft met kinderen of geavanceerde technologie. In 2001 zult u hier met genoegen op terugkijken.


schorpioen

23-10/02-11

Dankzij Neptunus een jaar van onzekerheid en demotivatie. Uw werk en familie komen op de tweede plaats door uw innerlijke zoektocht naar het ideale. Muziek en kunst zijn uitstekende inspiratiebronnen en helpen u om de innerlijke chaos de baas te blijven. Geef tussen februari en april blijk van objectiviteit en inzicht en zie af van een verbintenis.

02-11/12-11

Een geÔrriteerde Uranus brengt commotie op uw werk, een verhuizing of scheiding. Tot juni neemt u drastische beslissingen, wat u versterkt en zelfvertrouwen geeft. Als u van voor de 11de bent, had u hier vorig jaar ook mee te maken en kunt u nu conclusies trekken en een andere richting inslaan. Bent u van na de 10de, dan veroorzaken gebeurtenissen een koersverandering.

12-11/22-11

Saturnus dwingt u in mei de balans van een relatie op te maken. Sommigen doen geen water bij de wijn en zijn veeleisend. Anderen zien de kwaliteit van hun relatie en zijn wel bereid tot concessies. Mei en juni kunnen dus zowel een scheiding als een verbintenis opleveren. Als u van voor de 15de bent, staat een drastische verandering tussen april en juli centraal.


boogschutter

22-11/02-12

Uw jaar staat in het teken van vrede, inspiratie en meditatie. De zomer en de maanden november en december worden het mooist. Door de invloed van Neptunus krijgt u fantastische ingevingen en verrijkt u uw innerlijk. Vanaf juli belooft Jupiter u geweldige kansen voor een verbintenis. Een welgestelde kan u helpen bij het realiseren van uw verlangens.

02-12/12-12

Als u voor de 7de bent geboren, raakt Pluto uw innerlijk en verandert uw kijk op de wereld. Dť gelegenheid om schoon schip te maken, wat ůf succes ůf verlies van zekerheden met zich meebrengt. Als u van na de 6de bent, kunt u dankzij Uranus uw horizon verbreden. Dit is het moment om te moderniseren en nieuwe communicatietechnieken eigen te maken.

12-12/21-12

Jupiter verwent u al vanaf juni met promotie, financiŽle meevallers, geboorte of een verbintenis en gaat daar nog even mee door. Vanaf maart komt u in rustig vaarwater. Degenen van voor de 15de profiteren tussen april en juli van ontmoetingen en vernieuwingen, die zich tot in 2001 verder ontwikkelen. Grijp uw kansen, ga in op voorstellen en sta open.


steenbok

21-12/01-01

Een jaar zonder wolken met tussen februari en april een periode van geluk. Jupiter biedt u mogelijkheden op professioneel en materieel gebied. Grijp uw kansen, onderneem en realiseer uw verlangens. Sinds juni '99 komt Jupiter, de gulle gever, voor de derde maal in uw zone en dat betekent de hoorn des overvloeds!

1-01/11-01

Tot in mei is Saturnus uw drijvende kracht: u bent onvermoeibaar en overtreft uzelf in doeltreffendheid, zelfdiscipline en vastberadenheid. Dit alles resulteert nog voor de zomer in de realisatie van iets dat u ambieert. April en mei, als Jupiter u verwent met succes en sociale erkenning, worden uw beste maanden. Vanaf juni kabbelt u rustig verder.

11-01/20-01

U kunt het verworvene versterken, bestaande relaties verdiepen en uw sociale positie verbeteren. Wellicht gaat u over tot de aankoop van een huis. Er rust dit jaar geluk op investeringen in onroerend goed, ook op die in het buitenland. Sommigen van u worden verleid om weer aan een studie te beginnen. Vanaf mei komen er geweldige kansen op uw pad die een lang leven beschoren zijn.


waterman

20-01/30-01

Verwarring is troef tussen februari en april. Sommigen worden met een misstap van afgelopen zomer geconfronteerd. Neptunus is in deze periode uit op chaos en Jupiter zaait onrust in zaken en financiŽn. Dit is geen goed moment om te investeren. Vanaf mei klaart de lucht op en vanaf juli is hij strakblauw. Realiseer uw idealen en dromen.

30-01/09-02

Een afwisselend jaar voor degenen van voor de 4de. Pluto maakt u creatief en geeft u overredingskracht, waarmee u alle deuren opent. Uw jaar begint rustig, maar komt vanaf april in een stroomversnelling. Als u van na de 3de bent, zorgt Uranus voor onverwachte, drastische veranderingen. Pas u tussen maart en mei aan en wees tolerant; tegenslag blijft u niet bespaard.

09-02/19-02

In de eerste twee maanden kunt u het resultaat bekijken van benutte kansen die Jupiter u vanaf juni vorig jaar gaf. Een project komt van de grond en een voorstel neemt vaste vormen aan. Vanaf mei moet u zich bewijzen en dat is niet makkelijk. Ga in mei en juni uitdaging uit de weg! Blijf verstandig, volhardend en houdt u strikt aan de regels.


vissen

19-02/29-02

De eerste maanden geniet u van de giften van Jupiter. Als u van voor de 26ste bent, gaf hij u afgelopen zomer ook al kansen. Nu brengt hij weer mogelijkheden. Kortom, het geluk is met u. Vanaf juli wordt Jupiter vijandig en zorgt hij voor complicaties op allerlei gebied. Zorg dat u uw zaakjes op orde hebt, want ook volgend jaar houdt hij u in de gaten.

29-02/10-03

Als u van voor de 5de bent, dan twijfelt u aan uw levensstijl. De herfst wordt in deze belangrijk en maakt u wat chaotisch. Het is noodzakelijk om tot de kern door te dringen. Deze identiteitscrisis kan in 2001 tot een radicale heroriŽntatie leiden. Bent u van na de 4de, dan belooft Saturnus te investeren en uw positie te versterken. In april en mei ziet u wensen in vervulling gaan.

10-03/21-03

Vanaf mei steunt Saturnus u bij uw projecten en begunstigt investeringen in onroerend goed. In mei en juni brengt Jupiter u geluk en maakt u optimistisch bij alles wat u onderneemt. Profiteer van deze gunstige omstandigheden, die u promotie kunnen opleveren. U kunt stapje voor stapje aan een solide toekomst bouwen. Kortom, een versterkend jaar.

 

Terug naar de index