" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="RIGHT" ALT=""> Najaarshoroscoop

Waterman

Degenen geboren voor de 27ste moeten deze herfst niet opgeven! Eind september wordt veelbelovend: u barst van energie en straalt autoriteit uit. Laat u niet door tegenslagen uit het veld slaan. Richt u op het buitenland, culturele evenementen en scholing. Wat de liefde betreft, komt het begin oktober tot een verzoening. Later die maand krijgt u met communicatieproblemen te maken: stel u tolerant op.

Bent u in de periode 27 januari - 2 februari geboren, dan krijgt u een herfst vol afwisseling. Tot half oktober bent u in topvorm en stort u zich op reizen en schrijven om u verder te ontwikkelen. Alles op het gebied van cultuur wordt door de sterren onder uw aandacht gebracht. Wees vanaf 12 oktober voorbereid op onvoorziene gebeurtenissen.

Heftige confrontaties staan degenen geboren na de 1ste deze herfst te wachten. Tot 8 oktober is het een ánder die de touwtjes in handen heeft. U hebt de neiging anderen te volgen in plaats van zelf initiatieven te nemen. Hierdoor werkt u onenigheid in de hand. Wanneer u echter gewoon zegt wat u op uw hart hebt, heerst tot de 21ste een harmonieuze sfeer. Houd eind oktober vrij voor belangrijke afspraken.