" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="RIGHT" ALT=""> Najaarshoroscoop

Vissen

De februarivissen veranderen deze herfst van koers en zitten geenszins in rustig vaarwater. U bent er een ster in om zekerheden weer op losse schroeven te zetten. Tussen 7 en 25 oktober helpt uw partner uw ideeën te verwezenlijken. Half oktober is deze echter de advocaat van de duivel en zijn fricties onvermijdelijk. Probeer er samen uit te komen en verheug u op de laatste week.

De maartse vissen (tot 10 maart) horen deze herfst echo's uit de lente. In september speelt uw partner een sleutelrol: u hebt zijn of haar hulp nodig om u van anderen te onderscheiden. In oktober doet Jupiter zijn best u de eerste succesjes te brengen van iets wat in april is opgezet. De laatste tien dagen van deze maand hebt u interessante en warme ontmoetingen. Deze tijd is gunstig om een reisje te maken.

Voor de vissen van 10 tot 21 maart speelt de levenspartner eveneens een belangrijke rol. In september hebt u zijn of haar goedkeuring nodig om u zeker van uw zaak te voelen. U bent in deze onzekere situatie niet altijd even opgewekt, soms wat verward, maar u blijft aantrekkelijk en aanhankelijk. Dit is geen onbekend gevoel, want afgelopen mei overkwam u hetzelfde.