" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="RIGHT" ALT=""> Najaarshoroscoop

Tweelingen

De tweelingen geboren in mei krijgen deze herfst met radicale veranderingen en nieuwe mogelijkheden te maken. Tot half oktober moet u rekening houden met een verzoening, een interessante ontmoeting en een geweldige stimulans. Vanaf 7 november is er echter zwaar weer op komst. Pas op voor krachtmetingen, accepteer die overplaatsing of verandering. Rond de 17de wordt een heikele zaak keihard ter discussie gesteld.

Voor de tweelingen van 1 tot 7 juni kenmerkt deze herfst zich door ups en downs. De eerste twee weken van oktober bent u op communicatief gebied in topvorm en u vindt een uitlaatklep voor uw creatieve talenten. Uw sociale leven staat centraal en uw liefdesleven is vol hartstocht. De laatste week wordt hectisch. Blijf rustig, vooral thuis, waar de spanning hoog kan oplopen.

Bent u na de 6de geboren, dan wordt oktober deze herfst uw beste maand. Tot oktober wordt u aangeraden het rustig aan te doen; u hebt de neiging te veel hooi op uw vork te nemen, ondoordacht bakken geld uit te geven en uzelf in het middelpunt te plaatsen. Gok liever op oktober: uw wilskracht, overtuigingsdrang en verleidelijkheid zijn onbegrensd.