" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="RIGHT" ALT=""> Najaarshoroscoop

Steenbok

Degenen van voor de 26ste winnen deze herfst, dankzij hun uithoudingsvermogen en nauwgezetheid, terrein. Zij verdiepen hun relaties en storten zich met hart en ziel op alles wat ze doen. Als u voor de 6de bent geboren, staat scholing centraal. Tot half oktober zit u tijdelijk in een impasse en voelt u zich leeg. Daarna haalt u de verloren tijd in: u spreidt al uw talenten tentoon om nieuwe doelstellingen na te streven.

Als u na 6 januari bent geboren, wordt eind september idyllisch. Daarbij wordt u blij verrast door een gebeurtenis in het buitenland, een aanbieding uit de media of iets wat te maken heeft met onderwijs. U weet begin oktober van een wat chaotische situatie gebruik te maken door daar handig op in te spelen en uw voordeel te doen.

Vooral als u na de 17de bent geboren, wordt de maand oktober tot de 24ste minder rooskleurig: u krijgt te maken met desillusie en en u voelt zich gefrustreerd. Na regen komt zonneschijn, want in de laatste week hebt u een interessante ontmoeting of krijgt u een waanzinnig goed voorstel (24). Het geluk lacht u toe.