" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="RIGHT" ALT=""> Najaarshoroscoop

Schorpioen

Als u voor de 29ste bent geboren, staat disharmonie deze herfst centraal. Uw liefdesrelatie neemt u helemaal in beslag en is bij sommigen zelfs vastgelopen. Het ene moment stelt u zich verlangend en onderdanig op, het volgende dwingend en afstandelijk. 7 tot 19 oktober is gunstig om projecten te lanceren. Versoepel vanaf de 10de uw houding en vertrouw op de 12de, 23ste en 25ste alleen op uzelf.

Abrupte wendingen en nieuwe aanbiedingen vallen degenen geboren van 29 oktober tot 7 november deze herfst ten deel. Een verandering van decor, dat nieuwe perspectieven biedt. Rond 17 oktober beleeft u hectische tijden door een scheiding of krijgt u een knallende ruzie. U zit boordevol twijfels. Daarna komen professionele aangelegenheden in een stroomversnelling.

Degenen van na de 6de, kunnen deze herfst de eerste vruchten plukken van wat zij in de lente hebben gezaaid. Eind september wordt bijzonder gunstig voor uw lopende projecten; vooral de 20ste en 24ste worden in deze belangrijke dagen. De laatste week van oktober krijgt u verrassende mogelijkheden en rond de 24ste kunt u een gouden overeenkomst sluiten.