" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="RIGHT" ALT=""> Najaarshoroscoop

Ram

Voor de maartse rammen is een stormachtige herfst in aantocht, waaraan u met een maximale wilskracht begint. Tot 10 oktober hebt u er belang bij uw partner vrij te laten. Eind september (27 en 29), 2, 5 en 8 oktober zijn gunstige dagen voor het sluiten van overeenkomsten, het aangaan van een liefdesrelatie en het ondernemen van groepsactiviteiten.

De rammen van 1 t/m 15 april zitten vol energie. In september wordt uw overredingskracht door Mars aangewakkerd: u hebt creatieve ideeën, wat uw zelfvertrouwen versterkt. Als u in oktober om inspiratie verlegen zit, stel u dan tot de 18de afwachtend op totdat uw partner u motiveert, het groene licht geeft of een verleidingspoging onderneemt.

Bent u van na de 15de, dan is uw herfst tot 9 oktober kleurrijk. In september lachen uw liefdes- en sociale leven u toe en uw ondernemingsgeest inspireert u begin oktober. Rond de 11de en de laatste week van oktober moet u zich wat op de achtergrond houden. In de liefde en op het werk krijgt u het moeilijk: pas op dat u niet voor de gek wordt gehouden en bouw geen luchtkastelen.