" WIDTH="0" HEIGHT="0" BORDER="0" ALIGN="RIGHT" ALT=""> Najaarshoroscoop

Maagd

Degenen geboren van 23 augustus tot 3 september beginnen met goede moed aan deze herfst. In oktober boekt u rond de 9de, 12de, 23ste en 25ste merkbaar vooruitgang. Toch is er ook plaats voor cynisme of twijfel: de terugslag die Pluto u geeft, weerhoudt u ervan zich voor de volle honderd procent te geven. Verzet u rond 17 oktober tegen laksheid, tegenzin en accepteer de veranderingen, zij zijn onomkeerbaar!

De maagden geboren van 3 tot 9 september zijn deze herfst geweldige partners. De sterren benadrukken uw vrije wil en u staat in het middelpunt van de belangstelling. Als u van voor de 11de bent, dan treedt u eind oktober zeer resoluut op!

Bent u tussen de 9de en de 19de geboren dan stuit u op een bijzonder fortuinlijke partner, die zich ten koste van u doet gelden. Als u van plan bent een vennootschap aan te gaan, bescherm dan in ieder geval uw eigen belangen! Vermijd juridische geschillen, want eind september is dat gevaarlijk terrein. Eind oktober is ideaal voor transacties: u bereikt een acceptabel compromis.